Irodalom - Költészet - Tudomány - Találmány- Alkotás - Kutatás - Fejlesztés

Az arany a minden, az érték. A vákum a semmi. De az ARANYVÁKUM !!!!

 

 

Remélem hetente egyet kettrőt tudok szülni. De alapötleteket is várok , amit valaki viccben akar viszontlátni. karolyvara@freemail.huNevetés

 

Facebook- ból : Pethes Robert Az Aranyvákumban viccek keletkeznek? Ezek mire jók, "használhatók"?

 

Károly Váray Robikám, ha WC papíron lennének, akkor neked olvasás nélkül seggtörlésre !!! De PC- n keresztül azért nem ajánlom ! /Itt is 100-ig szeretnék eljutni. / "1. A humor gyakran világít rá egy történelmi korszak vagy esemény sajátosságaira, az akkori ember életviszonyaira, mindennapi körülményeire. Segít tehát, hogy a figyelem fókuszába a történelem meghatározó vonásai kerüljenek, orientálja hallgatóságát, tömörségével segít a lényeges információk felfedezésében. 2. A vicc – természeténél fogva – a legkomolyabb történésekről is karikírozva beszél. Fonáksága, esetlegesen öniróniája az adott korszak számára gyakran a túlélést, kibeszélhetőséget biztosította, a mai kor diáksága számára segíti egy témával, korszakkal való értelmi, érzelmi azonosulást, segíti a múlt elmesélhetőségét, életszerűvé tételét "Idézet : F. Tóth Zoltán -tól.

 

Károly Váray Ja , azt elfelejtettem, hogy az írásához unintelligencia kell, a bírálásához pedig intelligencia ! / Harag nélkül ! /

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Angliából a Dráva fővárosába Barcsra érkezik az éhes turista. Már egy órája le fel sétálgat Barcs utcáin , a következőt mondogatva: Barc, Barc, hot dog, hot dog Barc ..................................................
  2. A mondjuk nem régen Barcsra került, a Hatházaknál megállit egy embert. Mondja, Maga barcsi ? Igen tükebarcsi vagyok. A Vörös-partra szertnék menni. Uram menjen a Zsinagóga felé, majd a volt Dobai előtt elhalad és Belcsa felé megy , de ne forduljon a Szeszgyár utcába , hanem haladjon tovább.  Ne vicceljen Ön nem is Barcsi !
  3. Az öreg bácsi elhaladva a polgármesteri hivatal előtt megkérdezi: Mondja, hogyan lehet ebbe a Halimbáriumba kerülni?
  4. Barcsot a nagyjaink  El - Kép - Viselték, ronggyá nyűtték !
  5. Rákóczi utcában. Mit ásol pajtás ? Hát a közmunkát !
  6. A régi kapcsolat miatt egy Bolgár faluból látogatásra érkeznek. Na végre Barcsra jutottunk, megnézhetjük a híres Vörös Csillagot. Hol van ,- kérdezik. Előre - jobbra - balra, végül megtalálják a Béke utcában. Ki van irva : ELADÓ !
  7. Kérdezik az emberek. Polgármester Úr, indul a következőn ? Igen. Na és milyen úton. Hát..... feketén. 
  8. A Dráva fővárosába Barcsra érkezik két férfi turista. A vasutállomástól befelé indulnak. Meglátnak egy szivárványt. Megszólal az egyik. Velünk van Isten. Éppen beakarnak menni amikor az udvarra árad  a gyereksereg. Azt má azért nem, hét mi nem vagyunk pedofilek.
  9. A Dráva fővárosába érkezik két művész  turista. A vasutállomástól befelé indulnak. Meglátnak egy boltot.  Megszólal az egyik. Te,  jó hely ez a Barcs, végre egy új stilus, aminek mi adhatunk nevet. Pl. Rombanbolt Barcs kinetic art.  / mert romosodás miatt mozgásban van/
  10. A Rinya és a Dráva elhatározza , hogy szövetségre lépnek és Nilus módjára elárasztják, termékennyé teszik Barcs területét. Pár év múlva megbeszélik az eredményt. Te láttál magot ? Nem. Hát akkor minek öntünk ki ? Hát, hogy gyönyörködjünk a mag helyett, a területünkre épített légpiramisokban. 
  11. Miért nincs Magyarországon igazság ? Mert Barcson befalazták a bírót. 
  12. Az egyik vót barcsi vezír kerékpárját ellopják, miközben panaszkodva mondogatja: Eb - kuty , hát ezért adtam segélyt !
  13. Valmi nagyot akar tenni végre a barcsi önkormányzat. Mivel a kiírt pályázat eredménytelen volt , ezért a fővezír az alvezírektől kér ötleteket. Végül megállapodnak , hogy a legjobb lenne a Dráva - hidat a feje tetejére állítani. No de hogyan tegyék ! Megállapodnak , hogy elmennek a templomba és Istenhez imádkoznak, hogy tegyen csodát. Bent a templomban mindenkinek jár  szája , sőt egyesek mormoltak is. Kifelé jövet megállnak és egymásra néznek . Hát a mi imánktól nem fog megfordulni a híd , ugye elvtársak !
  14. Valamikor a Barcsi Vezírek magas jövedelmük miatt bűntudatot éreznek, hiszen a tevékenységüknek semmi jele nincs , hogy a tiszteletdíjuk felét egy dobozba teszik . A hivatalszolgának kiadták, készítsen egy dobozt. Neki is éppen a 60 000 FT-os fizetésnapja volt .  A diszteremben elhelyzett dobozt felbontva papírdarabokat találtak , ám egyetlen tizezres előkerült. Közben a szolga már tizedszer számolja a bérét és az csak 50 000 Ft !!!  
  15. Egy kb. 90 éves állatbőrökbe bújt majomszőrös világháborus harcos előbújt a Barcsi Természetvédelmi Terülten, mert azt hitte , hogy vége a háborúnak és hazamegy. A pénztárhoz megy és kérdezi: MIkor megy a legközelebbi vonat Daruvár felé ?  

            Hát az hol van bácsika ?

            Hát a túloldalon.

            Hol a túloldalon ?

            Hát a Dráván túl . 

            Hát oda innét nem megy vonat. 

            Hát hányba vagyunk , mert .....

    

  16. A Barcsi Kultúrház cserepén kersztül a falról folyik a víz lefelé. Egy határozat  értelmében hagyni kell, ugyanis a nedves falba jobban gyökeredzik a kultúra .
  17. Az Izraeli Turisztukai Iroda elolvasta Váray Károly : http://aranyvakum.hupont.hu/3/magyartragedia-bracs-fejlesztesen-keresztul  c. munkáját. Azonnal felcsillant a szemük. Azóta talán el is készült a Rinyaparti - tengerpart. Azonnak 10 000 főt szerveznek egy útra. Jelzik ezt a Pol. Hivatalnak, akik pánikba esnek. De Ecce Homo, mindenhol van egy okos. A Dráva - hid elé kitesznek egy eligazító táblát, az alábbi felirattal: Rinyapart - tengerpart . 
  18. Sikeres pályázat!  Barcsi - Betonpiramis - Barcsi - Gümeccsel , előtte: Feketególya - Szfinx -el. Indoklás : 100 évig közmuka . 
  19. Amikor látta a városvezetés , hogy a barcsi problémákat nem tudja megoldani , egy régi trükkhöz folymodott, gazdagon kéne házasodni, Csak azt nem tuják, hogy férjet vagy feleséget kerressenek - e Barcsnak. Igy napirendre tűzik, határozzuk meg Barcs nemét , fütyije vagy nunija legyen. Eltelik egy év és még mindig nem döntöttek.  Közben Barcs fügefalevele már elkopott. Nagy a baj mert a házasságot meztelenül a Facebook-on már nem hirdethetik meg. Viszont új fügefalevélre sincs már pénz. Végülis feldobták a pénzt és a fej, azaz a fütyi győzött. Sietni kell, csak még azt kellene eldönteni az utolsó percekben , hogy mekkora legyen, nehogy meghátráljon a nunitelepülés. A méreten vitatkozva eltelik újabb év. De már mindegy, mert fütyit és segget sem mutathatnak. Renben van, de akkor ki menjen háztűznézőbe. Hányják - vetik a dolgot és eltelik újabb év. Ráadásul még menyasszonyt sem választottak. Na és mi van olynkor , ha elmegyünk lánykérőbe és a polgármester ur/asszony, ezért megharagszik , mert mi leánynak nézzük a települését. Végül is szimatolókat küldenek ki,külön jutalomért. Csakhogy már az utolsó év van.  És az utolsó vitanapon megtörtént a csoda : BARCS BELEESETT A SAJÁT LYUKÁBA !
  20. Barcs 2017. Hová mentek aranyoskáim ?

   Hát a Zsídóba, éppen ma debütál Erkel Ferenc  Bánk bánja.

   És Mári néni elkezdi : S aki száz meg százezret rabol, bírája lészen annak, akit a szükség garast rabolni kényszerít

   Te mi baja van ennek….

  21. Orbán Viktor mondja. Ottokám idáig neked nem adtam semmit pedig jó ministráns vagy. Mivel én kinőttem a Pancho Arénát, úgy döntöttem, neked adom. Csak le kell bontani, elszállítani és felállítani Barcson....
  22. A Létrehozott Barcsi Elit Részére Ott Ó Szálon nyílik az Erkel Ferenc úton. Megjelenés: Férfiak esetében frakk, különleges, piké anyagú ing és csokornyakkendő .  Speciális escarpens cipő és fehér nadrágtartó.Nőknek nagyestélyi. Hintók a kiépített állomáshelyeken.  
  23. Barcson lefejezték a fákat, mivel elhatározták, hogy jövőre a tözsekből bödönhajókat készítenek, bár a minta a múzális - udvarból eltűnt. Jövőre közmunkások százai fogják vésni a törzseket és ezeken elindulhat Barcs népe új hont foglalni.
  24. Mondja , hol az Ó Dráva ? Hát, az már a Dunába.  Utána a Szépdráva - Ükdráva -Déddráva - Nagydráva , de ha ki megy a parta , ott lesz a Dráva.  
  25. Hogyan vált Barcs kegyhellyé. A lakosság látta már, hogy új vezír kellene. Elhatározták , hogy a Dráva jegén új Helyi Hatalmasságot választanak.Minden jelentkezőnek a Dráva jegére kellett állni , ahol előttük egy lyuk volt kifúrva. Az lesz a győztes, akinek a lyukánál először dugja ki egy hal a fejét. A lakosság mered,figyel,bámul. Egyszercsak megjelenik egy halfej. Mindjárt kiabálják: Éljen a régi új vezér !  Isten viszont látta mi történt és úgy döntött igazságot tesz ! Abban a pillantban eltört a drávajég és ketté vált a folyó. És a tömeg megláthatta a  búvárt, kezében egy bottal és a végére tűzött halfejjel. Ezután még jobban üvöltött a lakosság: Csoda történt , barcsi csoda ! 
  26. Nincs pénz, nincs bevétel, Barcs romhalmaz. Összeül a képviselő testület. valamit tenni kelllene. Elhatározzák, hogy a Szent Péterhez mennek és imába foglaják a kérésüket. Meg is hányták - vetették, végül úgy döntöttek, hogy arra kérik Szent Pétert fordítsa vissza sz időt. Közben elmentek a plébániára és papi ruhákat kértek, hogy mégis csak illöképpen jelenjenek meg a Mennyország Kapujában. Hosszas vita után úgy döntöttek, hogy harminc év negetív időt kérnek ! Kalandos úton feljutottak és a Nagy Szakállas várta öket. Az első elöljáró el is kezdte mondani a mondókáját , amikor a második legokosabb felkiállt : Állj ! A küldöttség megrökönyödve mennybegyökeredzik. Elnézést kérnek Szent Pétertől és tanácskozásra összedugják a fejüket. Hát hülyék azért ne legyünk , mert akkor mindegyikünk elveszti a pozicióját. Gyorsan kell dönteni. Elhatározzák, hogy ha már itt vannak akkor aranyat kérnek ! Oda is megy az első és mondja. Szent Péter Úr bajban vagyunk segítsen rajtuk egy pár zsák arannyal. Péter meghallgatta és teljesítette a kérést . Nagy örömmel visszaindulnak. Ám Péter szavát már nem hallották: Menjetek a pokolba. / 2035.ben /
  27. A Harangláb utcában már 24 órája felváltva húzzák a harangot. Ott van már rendőrség, tűzoltóság, pap, polgármester. A tömegtől viszont nem tudnak odamenni. Végül is a polgármester hangosíton keresztül odakiabál: Mit csináltok némberek ? Hát Szent Pétert hívjuk, tegyen csodát, tüntese el ezt a kátyus utcát.
  28. Hogy a lakosságnak kedvezzenek , Barcs fölé fekete fóliát helyeznek. Így a legszegényebb is ingyen láthatja a napfogyatkozást. Egyetlen baj , hogy nem lesz elég közmunkás délután, eltávolítani a sötétséget.
  29. Levél érkezik a Mennyországbó.Köszönjük , hogy Jézus születésének megünnepléséhez  Barcson, a Váray Karcsi Bácsi által ültetett és gondozott Karácsonyfáját használtátok fel, de legalább a törzsét adtátok volna vissza neki. Mindnyájatoknak 100 Mi Atyánk. 100 Üdvözlégy és 100 Hiszekegy ... https://www.youtube.com/watch?v=F8z1I1FhKwQ  
  30. Mivel egy korábbi vezetésnek a Rendszerváltás előtt, IF és RH javaslatára sem sikerült KV.- felakasztani , ezért a mostani vezetés elhatározza , hogy nevezettet vicceiért nyilvánosan elégetik,  Barcs - Testvérvárosok tere – szabadtéri színpadán. A karácsonyfája éppen jókor jött, Fel is darabolták, elkészítették a máglyát. A tűzgyujtás nyilván a ranglétra szerinti elsőt illeti. El is indul egy fáklyával a kezében, ám a butikok között fellazult macskaköveken megbotlik és mentő viszi el. Felkapja a második és tovább viszi a fáklyát, annak meg egy cserép esik a fejére és elviszi a mentő, jön a harmadik az alatt meg éppen beszakad a laza földtöltés. Jön a mentő elviszik. A negyedik már le sem hajol , hanem elszalad és kiabálja: Isten vele van. Miért hagyná tűzre vetni,. amikor Fiának Ő adta a Karácsonyfát !
  31. Igazmondó Juhászokat keresnek Barcson, Jelentkezik egy tucat. MIndegyik kezében kampósbot van, de egyiken sincs suba. Hát  hun van a subátok ? Levették rólunk oszt átadták a hazugmondóknak. 
  32. A hót városnak szép Barcstemetője lesz, két ezer négyzetméter virágágyás.
  33. Felszólal az egyik: Hátha annak idején Nicolae Ceaușescu az új parlamnthez bevettette a Dunát, akkor mi miért ne vezethenénk közmunkaprogramban a Polhivatal elé a Drávát. Hatlmas taps . Megoldódik a munkanélküliség. Ám egyetlen probléma. azt már nem tárgyalták meg hogyan vezessék vissza. / Ma 2025 van , és Magyarország térképen Barcs helyén Barcs - tó szerepel /
  34. EU támogatással megvizsgálják, miért mennek tönkre rohamoson a magyar kisvárosok. Mivel Barcsot találták a leggebébnek ezért ez lett az állatorvosi ló. Büszkék is lettek erre ! A legnagyobb problémát az jelentette , hogy ekkora tömeget mégsem helyezhetnek a CT alá. Ezért a vezetés megint az Úr segítségét kérte, hogy legalább a vizsgálat időszakában kicsinyítse le Barcsot elefánt nagyságúra. Már az első közös imádságnál a képviselők észrevették hogy pár cm-t zsugorodott a település. Persze ők azt gondolták, hogy majd egyszeri imára a kérés teljesítve lesz. Egy évig kellett imádkozni míg végre a kívánt méretet elérték. Ezt követően trélerre rakták. Elől ment külön autóban a vezírkar. Mögöttük a vontatott teher. Végre megérkeznek Kaposvárra. Nagy nehezen bevonszolják Barcsot a CT- előszobába, ahol leülnek. KIcsit várakozni kellette, mert éppen még humánvizsgálat folyt , az utolsó embert vizsgálták éppen.  Mondja az asszisztens: Uram vegye le az ingjét ! A vezírek azt hitték, hogy ez Barcsra vonatkozik. Csakhogy Barcson nem volt ing. Ezért gyorsan dontöttek. Levetették az ingjüket. Majd hallatszott : Vegyen mély lélegzetet. Természetesen a vezírek organasípként lihegtek. Aztán elhallatszott ,: Hát ha akarja a gatyát és a zoknit is levetheti. Eltelt fél óra .  Na jöhet a következő.  Az asszisztens legnagyobb meglepetésére, egy meztelen sereg vonszolta Barcsot a CT alá. No vihetik, a leletet mejd elküldjük. Végre vissztért a minitelepülés a helyére . Ám nem nőtt fel önmagához. Megint elkezdtek imádkozni , ám alig észleltek évenként pár milliméteres növekedést. Végre megkapták a jelentést: Itt valami nem stimmel, csak ködöt láttunk.....
  35. 137 éve ! „A barcsi fűrészüzem mindig több volt, mint egy munkahely. Itt rang volt dolgozni, és a feladatkörök gyakran apáról fiúra öröklődtek. Fűrészgyári dinasztiák születtek, és mindenki irigyelte őket, hiszen évtizedeken át ez jelentette a barcsiak számára az egyedüli megélhetést.” Most újra indulna, de  RÖNKÖK helyett pályázati pénzt elherdáló tuskók, bunkók, taplók és gyökerek ne jelentkezzenek. 

  36. A Barcsi - Pince - Kádárizmus elhatározza , hogy feléleszti a Vörös Csillag MGTSZ-t.  Kitől és hogyan kellene elvenni a földeket és gépeket és mi legyen az új név. Hát az a baj, hogy a legnagyobb vörösök kezében van a föld azokat talán meg kéne hagyni kapitalistának. Azért komcsi komcsit már ne raboljon ki. A kártalanított parasztot kellene beterelni. Akkor megvan: Fekete Csillag MeGint Te Szerencsétlen lesz az új név.
  37. SZENZÁCIÓS HÍR ! Mivel korábban megállapították , hogy Barcs nőnemű, ezért a honatyák okos gondolatokkal teherbe is ejtették. Igaz több mint 9 hónap telt el, de végre megindult a vajúdás. A különböző fogókat óvatosan alkalmazták , ne hogy megsérüljön az ujszülött. Tegnap du. négy órakor végre előbukkant és azóta is csak húzzák és húzzák. A világ minden részéből áramlanak a Dráva fővárosába. Végre turisztukai célpont lett Barcs , megvalósult egy régi álom. Analizáló kocsik tömkelege, fehérköpenyes tudósok, ősz bölcsek ezrei sürögnek - forognak. VÉGÜL FELTÉTELEZIK EZ NEM MÁS , MINT A SÖTÉT HÁTTÉRANYAG A FEKETE ANYAG , AZAZ A SEMMI.... SAJNOS AZT NEM LEHET TUDNI MEDDIG TART MÉG A SZÜLÉS. de A BARCSIAK RETTEGNEK, MERT HA ELFOGY A SEMMI , SEMMIVÉ FOSZTLIK A TURIZMUS !
  38. A gyengénlátó vidéki reggeltől estig lesi a kettes kijelzőtáblát a busz- vasut - pályaudvaron. Végül a tövébe fekszik. Rendőr : Részeg maga. Nem csak várom a kiírást. Hát nem látja , hogy hónapokkal ezelőtt már a próbanapon leszerelték. 
  39. Házasságra lépett egy benzin- és egy villanymotor. Te hogyan dolgozzunk együtt ? Ha te pörögsz feltekered a vezetékemet.  Ha meg én pörgök a szikrámtól felrobbansz. 
  40. Játszódik a jövőben. Barcs felett kilyukadt az égbolt. A vezírek elhatározzák , hogy megnézik. A már üres kasszának az összeseprőséből vesznek egy egyszemélyes légballont. Vita nélkül elfogadják , hogy a főgóré száll fel. Felérve elcsodálkozik, mert az nem lyuk, hanem egy UFO. Kezet fognak a hatlábú , hatkezű, hatfejű idegennel.  A góré telt zsebbel visszaérkezik , de erre senki nem mer megjegyzést tenni. Igy megy ez napokig .  A góréhelyettes kíváncsi és írigy volt így elhetározta , hogy az éj leple alatt ő is felszáll. Még fel sem ér amikor hallja: Kifizettük már a megállapodott napi parkolási díjat. Egyébként befejeztük az elemzést , hamarosan megyünk. A helyi település szétverését expandáljuk egy galaxis szétverésére. 
  41. Azt mondja a vezír a helyettesének. Remélem az enyémet még nem készítetted el. /Történet a jövőben !/
  42. Figyelem Barcson az Erdészképzés helyett OKJ-s Fi-Feljelentgető képzés indul. 
  43. Felhívással fordulunk a barcsi lakossághoz , hogy a Barcs fejlesztésére szánt, valahol Barcson eldugott  Quaestor  - pénzt segítsenek megkeresni, mert mi már halálra kerestük.  Vezetőség.
  44. Létrehoztuk a Barcsért Fejlesztési Bizottságot. Az élére keresünk legalább nyolc általánossal rendelkező, legalább dadogási szinten beszélni tudó,nevét akár XX- szel aláírni tudó, lehet ÖÖÖÖÖÖ-ző , ÁÁÁÁÁÁÁ-zó, feltörekvő , kézenfekvő Barcsért elkötelezett, de lajális Urat vagy Hölgyet. 
  45. Exhumálnak egy pár barcsi előljárót. DNS - vétel után  elöállítják a klónjukat. Majd tápoldatba helyezve pár hónap alatt felnőtté válnak. Mindketten körülnéznek Barcson, majd leülnek egy asztalhoz és az idősebb azt mondja : Hülye voltál öcsém. Ezt is , ezt is  azonnal elbocsátani, mert tönkre teszik Barcsot.
  46. Barcsom Feketególya Est lesz Nyestbundában.
  47. Éppen testületi ülés van, amikor hatalmas robajjal, az ezer sebből véző vergődő Barcs leesik a mennyezetről a díszterem közepébe. Azonnal mentőt hívanak és megkezdik az elsősegélynyújtást. Végül szikével felvágták a gyomrát. Megdöbbenve hőköltek vissza az elöljárók: Egy tükör volt benne . / Játszódik Barcs Idővonalán !/
  48. Könnyezve könyörög a Dráva a Dráva - tündérnek, hogy tegyen csodát , mert még soha nem látta a fővárosát. Megsajnálta a tündér és azt mondta : Jó egy napra száz méter magasra felemellek a híd főlé, hogy jobban lássad. Meg is történt a csoda . A barcsi lakosság ömlött , majd a környező megye lakossága , majd az egész ország. A Dráva szája kinyilt és elégedetten mondta: Ahol ennyi turista van az büszkén lehet a fővárosom. 
  49. Levél a bbarcsi öönkorményzatnak: A levélkezeinktől megszabadítottatok, szeretnénk ha a gyökérlábainkat is megrítkítanátok. Aláirás : Barcsi fák.
  50. MIvel korábban megállapították , hogy Barcs hímnemű viszont gyarapodni , hízni nem igen akar, ezért a következő hirdetést adják fel: Kanbarcs Barcsártánnyá alakításához miskárolót keresünk. Vezetőség.
  51.  A vezír látja már a nagy bajt , ezért horgászbotot dob minden nap a Drávába. Végre kifogja az Aranyhalat ! - majd visszadobja . - Miért dobtál vissza ? - Hát, hogy teljesítsed a három kérésemet. _ Miért nem vártad meg , hogy ezt én ajánljam fel. Akkor fogjál ki még egyszer. Azóta még uszadék sem akad a horgára...
  52. Barcs bánatában bedrogozott. Már régóta fogy, fetreng, alig pulzál. Most infúziót kap , átvezetik rajta a Drávát. 
  53. LEHÚZTÁK BARCS LOMBGATYÁJÁT, EGYRE JOBBAN KITÁRULKOZIK A MEZTELENSÉGE.
  54. Végre Kanbarcsnak találnak egy Arát. Csakhogy próbaházasság a tét. Barcs nagyon gyenge, potencia nincs. Mit tegyenek: Nem akar merevedni a férfiasság! A kassza üres. Végülis a maradék pénzen egy mázsa Potemixet rendelnek. Minden nap merőkanállal etetik Barcs száját. Csakhogy marad a lankadás. Talán emelő kellenne vagy vákuum. Pénz nincs, az idő sürget. Döntenek: simogatás és meleg levegővel való tupírozás , mert erre még van lehetőség. Eltelik egy hét, sajnos javulás nincs.Ez a döglött szerv nem fogja elkápráztatni a jövendő partnerét. Végül elhatározzák , hogy a gazdag testvérváros segítségével műpéniszt csináltatnak. El is készül . A végső útvonal a Dráván való leúsztatás.  Végtelen tömeg lesi a műveletet. Ám a vízierőműveknél gond akad. Végül szétdarabolva érkezik meg. Csakhogy az összeragasztásához is több tonna alapanyag kellene , pénz viszont már nulla. Ezért elhatározzák, hogy agyaggal sározzák össze belülről. Végül áll a mű, ám a nagy viharra nem számítottak !!!!!!!!    
  55. Barcson a Szentlélek !  / Amikor ez a fénykép felkerült, másnap megcsinálták ! /
  56. szentlelek_001.jpg
  57. A rendkívűl elszegényedett Barcson egyetlen Húsvéti Nyulat sem tudtak eladni. Látja ezt: Barcsi Mátyás és elkapja a vágy. Megveszi a nyulakat. Otthon aztán a nyúllárus  elmodja, hogy milyen jó királyunk van. Azóta is hordják és nyulakkal van tele a város és nem tudnak már mit kezdeni velük, pedig már nagy betűkkel kiírták: EGYSZER VOLT BARCSON NYÚLVÁSÁR !

 1.  Ma Burzsujbarcson az a pár kerékpáros csak az autók között tudott parkolni. Az autóknak a zebránál nem kellett megállni. /2015.ápr. 04-én/

 2.  Barcs lakossága látszólag vödörrel vadul locsolja egymást. Meg is jegyzi egy vidéki: Ez igen ! De azt már nem hallja: Jobban a csonka fák tövéhez!

 3. Engedjük Mi Barcsi Katinkat kibontakozni ! Ennyi pénzért bizonyosan olyan képességekkel rendelkezik, amivel Te nem ,- egyszerű halandó.Ja, és ne feldjük el most már Karvaliccs mellett ott lesz Kati, a haldokló Barcs megmentésére !

 4.  A Szentlélek ugrál Barcson. Rinya - partról keletre, Barcsban Rombelcsába , így veszik el megcsúfolva Bulcsu vitéz dicső álma.

   stefi-egyeb_012.jpg

 5. A Mi Polgármesterünk jövedelmének megduplázását követeljük. 50 % minket MEGALÁZ ! Ha a jelenlegi jövedelmével településünk csak ilyen mértékben vált romhalmazzá, reméljük duplázott jövedelemért rommá - porrá omlik. Ennek több előnye lenne! Kinyílna végre a településünk Szeme és a semmiből látványosabban fejlődne. 
 6. Turcsi barcsi viccek:

  Barcson a kígyó tipegve sziszeg

  A béka ridegen piheg

  A tökösveréb zizegve csipeg

  Fészkéből kihullva figyeg

  A macska éhesen izegve csiszeg

  Ezek a lombtalan faviccek

 7. Kutyásak a  Barcstól Pécsig hatos,- olvassa a gyengénlátó. Pedig Karvalics Úrr azt igérrte mindent megteszérte ! No megyek is jelentkezem sintérnek.
 8. HATALMAS TALÁLMÁNY A BARCSI SZOCIÁLIS OTTHONBAN . OLYAN PERSELY , AMELYBŐL MINDJÁRT MAGÁNZSEBBE ÖMLENEK A MILLIÓK !!!
 9. Gyertek, gyertek aranyoskáim Barcsra, vár a pirosalma.
 10. ALATTVALÓIM, MEGENGEDEM HOGY A STRUCCFEJÜNKET KIHÚZZUK A DRÁVAHOMOKBÓL, EZ A VÁRAY KARCSI SZIGETVÁRON VILÁGREKORDOT ÁLLÍTOTT FEL. NEKÜNK IS KI KÉNE MÁR VÉGRE VALAMIT TALÁLNI, MI MÉGIIS CSAK TÖBBEN VAGYUNK. 
 11. Azonnal lemondott a Barcsi Önkormányzat ! Ok, egyszerre néztek a tükörbe és rájöttek , hogy Barcsnak egyszerre nem lehet két önkormányzata !
 12. A BARCSI FI- DESZÜRREALISTA KESELYŰ KIVÁJTA SAJÁT HÚSÁT.
 13. Tegnap a barcsi szauna kakasülőjén kuporogtam amikor bejött egy középkorú házaspár. Az asszony félve megszólal: Te aptyuk, biztos hogy Magyarországon vagyunk, nem mentünk át a hídon, mert még egyetlen magyar hangot nem hallottam. / kb. 20 % a madzsar a tobbi horváth , igaz a madzsar adózó korrigálja a strand veszteségeit . / 
 14. BARCSON A BARBARIZMUS SUGÁRÚTON A FATORZÓK ÁRNYÉKÁBA SUHÁNGOKAT ÜLTETTEK KI. Azaz elszámították magukat, mert nem akar lombodzani a száradék törzs . A nagyatádi bakabolt viszont tele van álcahálóval. Hamarosan döntenek a torzókra helyezésről. Előbb azonban adót kell kivetni, mert nincs lóvé. 
 15. Nem rég a barcsi szauna kakasülőjén kuporogtam, közben hallgattam: A barcsi önkormányzatnak nem kötelessége a munkahelyteremtés. Hát akkor egyáltalán mi a feladata. Hát pl. a képviselői járandóság 30 %-os megemelése.
 16. Előkerültek az ősi barcsi tekercsek - Elárulják a barcsivakarcs készítését - Ejha, csak a kicsi barcsi kályha roncs - Korcs mester habarcs meg nem segít 
 17. Ki Barcs két leggazdagabbja. A jobboldali ötvenhatos és a Baloldali köröszt . És ki a koldus ? A barcsi nép.
 18. Egyre több hirdetés jelenik meg Barcson: Trabantot vennék. Utánanéztem, miért. Mert azokból lesz Barcson munka nélkül millionyér.
 19. Kanbarcs férfiassága . barcskan.jpg
 20.  ISTENI SZIKRA ! "A barcsi művelődési ház nagyterme szégyenteljesen néz ki, nem méltó a városhoz - mondta Karvalics Ottó a két ülés közti beszámoló napirendjénél a testületi ülésen. "
 21. "Nem csatlakozott barcsi fagylaltozó a Fagylalt Napjához." Dehogynem ! A barcsiak többsége már évtizedek óta a kifosztóik ánuszpuncsát nyalja .   / Elnézést a megfogalmazásért. / 
 22. Kormányszándék szerint a Vöröskereszt és Szeretetszolgálat udvarába felhalmozva Barcson megkezdték a kisöprést a lakosság nagy örömére .tragyadomb.png
 23. A Barcsi Önkormányzat elhatározza, hogy Barcsi - basakertet hoz létre, megírigyelve Babócsát. Szavazásra bocsájtják a lehetőségeket. Nárcisz helyett az alábbiakat lehet választani. Barcsi - Majomarcos /Dracula Simia/vagy  Barcsi - Halálfejes /Oroszlánszáj magháza/Antirrhinum vagy majus/ vagy Barcsi - Darth - Vaderes (Aristolochia Salvadorensis) vagy Barcsi - Repülő kacsás  (Caleana Major).---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------orchideak_01.jpgorchideak_02.jpg
 24. MIVEL A LAKOSSÁG NEM NAGYON KEDVELI ÉS MÉG RENGETEG FEL NEM VETT KUKA VAN EZÉRT AZ ÖNKORMÁNYZAT A VASÚTÁLLOMÁSTÓL A NÉMET UTCÁIG PÁROS VERSENYT RENDEZ. A PÁROK MEGHATÁROZOTT TÁVON EGYMÁST TOLJÁK FELVÁLTVA A CÉLPONTIG. FŐDÍJ: A NAGY BARCSI ELSŐ DRÁVA - KUKA DÍJ.kdrava-kuka.jpg
 25. No végre megtudtuk , mi Barcson az egyik hiba  ! Ime az idézet ! "A múlt héten Sinsheimben voltunk, ott se jobb a helyzet. A hosszú tavasz tréfája. A fű gyorsabban nő, mint ahogy a fűnyírók vágni tudják." MEGOLDÁS: A KÉPVISELŐ URAK EGYIK FŰSZÁLAT KÖSSÉK ÖSSZE A MÁSIKKAL ÍGY FÉKEZIK EGYMÁS NÖVÉSÉT ! 
 26. VASÁRNAP A DRÁVA - PARTON ESŐŰZŐ FOHÁSZNAP A FŰ NŐVÉSÉNEK MEGÁLLÍTÁSA ÉREDEKÉBEN.                                                                                

  Váray:

  BARCSI ESŐŰZŐ

   

  Esőszellem  Barcslidérce

  Könyörgünk, könyörgünk

  Igen nagy már a fű mérce

  Zöldje ott van felettünk

  Ne ess tovább, ne, ne, ne

  Csillapodjál csepegésre

  Mert ha esel fűerdő lesz

  Gyorsan nő a májusi fű

  A vágás kapacitás karikás

  Ostoros banalitás

  Gyorsabban nő a gaz fű

  Mint a fűnyíró kapacitás

  Pénz, pénz, nincsen pénz

  Nincs benzinre se gépre

  Pláne pőre munkaerőre

  Szépen kérünk Barcslidérce

  Essen meg a szíved végre

  Kevesebb csapadékkal

  Esőtlen ajándékkal

  Szánd meg a Dráva – partot

  Esőtlen legyen a táncod

  Ne ess tovább, ne, ne, ne

  Csillapodjál csepegésre

  Mert ha esel fűerdő lesz

  Gyorsan nő a májusi fű

   

  2015.05.29. 18:48:10

                                                        

 27. Barcson Türr István Kutatóbázis. Célja: „A társadalmi felzárkózás, a mélyszegénység megszüntetése és az esélyegyenlőség terén európai uniós és hazai finanszírozású projektjeink főként az álláskeresőket, alacsony végzettségűeket, megváltozott munkaképességűeket segíti a felzárkózásban.” Helye : Barcs Bírósági – Palota .  Tervezett kuatói létszám 20 – 30 fő.

 28.  barcsi_szunyog_-_napok.png

  FIGYELEM , FIGYELEM ! BARCSI SZÚNYOG - NAPOK.  Megteremtjük annak a feltételét , hogy minden barcsi lakos az egy hónap múlva megrendezésre kerülő BARCSI - SZONYOGNAPOKON  bemutathassa a szunyogpástétomát , a szonyogköreteit , a szunyogpörköltjeiet , a szonyogtöltetes bacsi palacsintáit, és egyéb egyéni fantázia szunyog-gasztronómiáját.

  Díjak: I. díj 10 kg szúnyogszaporító II. díj ½ Kg, III. díj ¼ kg. A rendezvényen szívesen látunk minden fogyasztót  ! A bevétel a jövő évi nagyobb rendezvényre lesz fordítva .

 29.  

  Miután elterjed a hír, hogy a Barcsi Önkormányzat  120 darab VHS kazettát 10 000 000 Ft -ért akar digitalizáltani, Barcsot elárazstották az ajánlattevők. Barcs nem tud mit kezdeni az ideáramló pillanatnyilag ötvenezres tömeggel ! Jelenleg tízezer idevezényelt rendőr felügyeli a rendet. Az ajánlattevők csak áramlanak. Mindenütt buszok, személyautók ! Megjelentek a gulyáságyúk és sok lacikonyha is próbálkozik. Barcs vezetése Barcs elzárását fontolgatja. 

 30.  Mi a különbség a II. világbúháborús oroszok és a 70-es években Barcsra kerűló egyszálgatyás kifosztók között ? Az oroszok elvették az órákat az utóbbiak meg gatyára vetköztették Barcsott !!

 31.  

  Időutazás Barcson !

   Kérem tanulmányozza a szórólapot , amit 2015 június 22-én kaptam !   A tényleges állapotról a fényképeket ma 2015. június 29. – én készítettem. Azaz a jelenben „Az új barcsi közösségi központi épülete „ még nincs ! 

  barcsi_003.jpgbarcsi_004.jpgbarcsi_005.jpgbarcsi_005.jpgbarcsi_006.jpgbarcsi_008.jpgbarcsi_009.jpgbarcsi_003.jpgbarcsi_004.jpgbarcsi_005.jpgbarcsi_006.jpgbarcsi_008.jpgbarcsi_009.jpg

 32. barcsi_szegenysegkutato.jpg
 33. BARCS ELTŰNT - TÍZMILLIÓÉRT DIGITALIZÁLTÁK !digitalizalt_barcs.jpg
 34. Lehetséges, hogy már 2015 július 20-án dönt a Barcsi Önkormányzat az önfeloszlatásról.     Ám nem akarnak űrt , így elhatározzák, hogy a régi Barcsi Nagyokat hívják vissza megoldani a problémákat. A baloldal MUNKÁSŐRSÉGET AKAR  , ám ipar híján nincs már munkásság.   A Jobb oldal rendet tevő Barcsi Feketsereget akar. Ám a számbavehető fiatalság külföldön dolgozik. Maradnak tehát az öregek. Ők két egyenruhát fognak kapni. Páros napokon munkásőr ruhában , páratlan napokon fekete kakastollas egyenruhában fognak masírozni. Mire megszólalnak a függetlenek: Javasolunk csak egy egyenruhát. Az eleje legyen munkásőr , a hátulja legyen a kakastollas.  Csak egy baj van és önmagukat ujraszervezve , hiszen a juttatástól senki nem akar megvállni még évekig azon fognak vitatkozni, hogy melyik legyen elől és melyik hátul....                                                 
 35. FIGYELEM ! HOLNAPTÓL BARCSON HATALMAS VÍZFORRALÁSRA ALKALMAS KONDÉR-ÜST ÉS FAZÉKVÁSÁRLÁS !  A TÉVESEN ÖSSZEKÖTÖTT IVÓVÍZ ÉS SZENNYVÍZ LEVÁLASZTÁSA FOLYAMATBAN VAN ....  /  FIGYELEM !  A DRV ÁLTALI TÁJÉKOZTATÁS NEM VICC !!!!/vizfogyasztas_korlatozas.jpg
 36. Hétfőtől Barcson új segélyforma kerül bevezetésre. Azok akik nem rendelkeznek fa- ,gáz- , elektronyos -, fűtőeszközzel , mivel a jövedelmük ezt nem teszi lehetővé, un. FORRALÁSI SEGÉLYT VEHETNEK IGÉNYBE. MEGHÍVÓ  és nézze meg a csodálatos Barcsi Cóli Pom-pom Lányokat ! https://www.youtube.com/watch?v=Od5MB0H5RIskep2.jpgkep3.jpg

 37. KUKA VAGYOK BARCSI KUKA

   

  Kuka vagyok barcsi kuka

  Itt vagyok ki -  berúgva

  Csiki- csuki kibicsaklott

  Keréklábam szégyent vallott

  Itt nyöszörgök már több hete

  Belém rúgnak reggelente

  Nincsen rajtam szürke mente

  De bevagyok jócskán kenve

  Nem jön értem hangos mentő

  Sem büntető törzsőr - rendőr

  Nem törődik velem senki

  Omladozó Resti zengi

  Ne ugrálj, hajléktalan senki

  Jön majd egy gazdag jenki

  Leszel műanyag apríték

  Recycling art csúcshatás

  Gyönyörű telt kék szépség

  Díszítve gazdagok udvarát

  Imádkozzál minden este

  Vigyenek el gyorsan esdve

  Mert egy leeső resti törmelék

  Meglékel s leszel hasíték

  Nem resti volt a borrocska

  Melytől lettem törött csacska

  Beszakadt itt a beton

  Nincs javításra zseton

  Zengjen ezer telefon

  Villogjon száz neon

  Vigyenek már végre el

  Mielőtt a tél bejegel

   2015.08.01. 12:26:07

   jpegprobafelvetrel_084.jpgjpegprobafelvetrel_085.jpg

   

 38. Talán Barcs alatt húzódik a Coli - Baktérum - Titkos - Központ. Rendkívül erős bázis . Idegen lény technológiával. Az is lehet , hogy titkos szekvencia - csere új lény létrehozására .barcskulturhaz_021.jpg barcsbrmuda.jpg
 39. Én pedig megkezdem holnaptól az anticolifürészpor colitagló és gigászimmun kékemulziós szenzitívkenőcs árusítását. Várom a rendelést ! Akciós áron : 9999 Ft egy heti adag !

   Bocsánat barcsiknak 50 % kedvezmény !

   


 40. AKI NEM ÉRTI MEG , FELEJTSE EL !!!

  Barcson megnyílik a Nemzeti Colifröccs Korcsma. Temetkezés azonnal megrendelhető.

 41. A barcsi vezírek elhatározzák, hogy kémkedés céljára megkeresik a Domináns Barcsi Colit, aki majd felderíti a forrást. Mit tegyünk ? - teszik fel a kérdést ! Öntsünk tyúkhúslevest a rendszerbe és a végén a két fázist válasszuk el. A felső zsíros fázisban lesznek a gyors életerős daliás bacik. Ebből már könnyedén kiválaszthatjuk a dominánst . / Sürgősen el kell mennem , majd folytatom... /A kapott zsíros fázist tíz részre osztották. Ezt követően tíz vízes felülető üveglap közepére cseppentették. Mindegyiket prjektorral összekötött mikroszkóp alá helyezték. Ekkor mindegyik közepére egy csepp kénsavat cseppentettek. Nosza a kiválasztott bacik ész nélkül kifelé menekülni kezdtek. Nyilván amelyik a először eléri az üveglap szélét az lesz a csoportgyőztes. Figyelték lesték a tíz kivetítőt. Egy egy asszisztens villámgyorsan egy kémcsőbe választotta a győzteseket. Ezt követően a tíz kémcső tartalmát összeöntötték és most a kísérletet újra elvégezték,- ítt már a legelső üvegszélét elérő lesz az abszulut Barcsi Domináns Szuper Zsaru Baci, aki a felderítésre besúgásra lesz kiképezve cserébe az élete meghagyásáért. Szájtátva figyeltek az előljárók. Egy BACI rendkívül gyorsnak bizonyult , sőt amikor elérte az üveglap szélét egy nagyot ugorva éppen az egyik vezír szájába landolt , aki ösztönösen lenyelte ! Na most jött a neheze . Innét kell kinyerni az abszolut győztest ! Azonnal biliket hozattak, hashajtót adtak a bebacizott vezírnek és vártak. / 17:03/ /Nincs vége .../Már három bili folyékony bélsárt vittek el, amikor felmerült a kérdés : Mi van , ha még benne van . Az egyik nagy ötlete: krisztírozzuk meg szappanos  langyos vízzel. / beöntés !/ A szerencsétlen tiltakozó vezírt lefogták és megejtették a tisztítás műveletét. Ömlött is belőle minden. Közben a kiszáradás miatt rosszul lett és mentőnek kellett elvinni. Infúzióra kötötték és hősi énekeket énekelt a helyi kórus  a megmentése érdekében. A bilik tartalmát meg versenyeztették az üveglapokon. Végre kinyerték a Dominánst és megkezdhették a kiképzését. Egy speciális kommunikációt dolgoztak ki , mely szerint tudatták vele a feladatát és közölték vele , hogy cserében meghagyják az életét. A Dominánsra egy szupermikro kamerát erősítettek és elengedték a vízhálózatban.  A Domináns meg jó kollaboránsként elindult tenni a dolgát. Ám az első zúgban rácsaptak és letépték róla a kamarát . Halál az árulóra ,- kiáltották és a Dominánst felfalták a saját vérei.   Végül is arra az elahtározásra jutottak, hogy jobb lesz inkább önmonitorizálást végezni. Ám ennek kapcsán sok igazság kerüljójhet felszínre  és lehet , hogy minden vezír infúzióra kerül.......     Egy kis fejelés : Barcsi Zemberek , tudjátok miért lettek a hatalmas kráterek Budapesten ? Egyszerű , oda lesznek a barcsi bacik eltemetve .
 42. HOGY HÍVJÁK A BARCSI LEENDŐ MENEKÜLTKERÍTÉST ?  HÁT, ZÁRVA-LICS.
 43. Barcsi képviselők egymást közözött. Majd hülyék lennénk munkahelyteremtésre törekedni. Ebben az esetben nem lenne szükség a volt bírósági épület Szegénységkutató Intézetté alakítására. 
 44. Épül a BARCSI MAUZÓLEUM ,- baljós fekete árnyak, akár így ís maradhatna , mint Barcs jelképe !barcskulturhaz_021.jpg
 45. barcsi_samandob.png
 46. Terjed a hír, a Kultúrházban megszünik a turi. Megszólalt a Vezír : Ki innen kufárok, ez a Kúltúra Háza ! Javaslok egy átlátszó sátrat a Szegénységkutató / volt bírósági épűlet / elé felállítani és a turit ott beindítani ! A kutóknak ki sem kell mozdulni, csak az ablakon lesegetni és készíthetik a statisztikákat.....
 47. A Barcsi Önkormányzat hajót vesz. Remélem meglesz a hadiflotta .....barcsi_hadiflotta.png
 48. És ez nem vicc !!!   I. / első / NAGY  K.O vezír a helyi Kupica Hospital Csárdában koedukált WC-t rendelt el spórolás céljából., de az is lehet , hogy a szoporodásunk elősegítésére.  És ez nem vicc !!!   I. / első / NAGY  K.O vezír a helyi Kupica Hospital Csárdában koedukált WC-t rendelt el spórolás céljából., de az is lehet , hogy a szoporodásunk elősegítésére.  
 49. Barcson a volt bírósági épüleztből talán nem is Szegénységkutató Intézet lesz , hanem F- ÁVH központ, fedőszervezet , mert egy szegénységkutatónak minek kellene akkora adótorony amekkora az udvarán áll.
 50. Korán vedlik a volt bírósági épületből pár hónapja elkészült Szegénységségkutató Intézet .

 

trafik_002.jpg

 

 

 

trafik_003.jpgtrafik_004.jpgtrafik_005.jpgtrafik_006.jpg

 

 

 

 107. Újabvb barcsi elektronyos mekkmester szakebörmunka a poasta környékén ....

mekkmester_005.jpgmekkmester_006.jpgmekkmester_007.jpgmekkmester_008.jpgmekkmester_009.jpgmekkmester_010.jpgmekkmester_011.jpgmekkmester_005.jpgmekkmester_006.jpgmekkmester_007.jpgmekkmester_008.jpgmekkmester_009.jpgmekkmester_010.jpgmekkmester_011.jpg

 

 107.  Miben lett sorstárs Barcs és Felcsút ?

jegmadar.pngbarcsi_hadiflotta.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Műanyag nyílászáró, HiSec biztonsági ajtó Miskolcon Óriási kedvezménnyel!

► Hi-Sec Acél biztonsági ajtó már 74.900 Ft-tól, továbbá nyílászárók(MŰANYAG, FA, ALU), télikertek teljeskörű árnyékolástechnikával. Díjtalan felmérés, tanácsadás, árajánlatkészítés. Rövid határidő, szakszerű szerelés helyreállító kőműves munkával.

aluport.hupont.hu

2. EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA

► A Mandaláknak is lelkül van, megtestesülnek a mi világunkban, hogy segítsenek nekünk, és mutassák az utat oda, ahonnét jöttünk, és ahová visszatérünk.

amandala.hupont.hu

3. Kormánybőrözés 2 óra alatt Budapesten! Bőr váltószoknya.

► Profi munka, gyári anyagok!

autokarpit.hupont.hu

4. Autóbérlés Budapest, autókölcsönzés

► Autóbérlés Budapest. Autókölcsönzés Budapest. BARÁT-i árak, azonnali ügyintézés. Autóbérlés napi 3500,-Ft bérleti díjtól.

autoberles-budapest.hupont.hu

5. Huszár Lajos költöztetés kecskemét 20/4262040

► Kecskeméten költöztetőt keres?Költöztetés Kecskeméten,fuvarozás,tehertaxi,költöztetés Kecskemét,vidékre is!+3620/426-20-40 Garancia vállalás a szállítás idejére.Dobozok biztosítása."Tisztességes munka,megfizethető áron,,

aruszallitas-koltoztetes.hupont.hu

6. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

7. MINŐSÉGI ANGOL HASZNÁLTRUHA - BÁLÁS RUHA NAGYKERESKEDÉS

► - HASZNÁLT RUHA, BÁLÁSRUHA NAGYKERESKEDÉS - Originál bontatlan nyers bálák és fajtára válogatott szezonális áruk OLCSÓN, JÓ MINŐSÉGBEN! KÖZVETLENÜL AZ IMPORTŐRTŐL!

angolbala.hupont.hu

8. ANTENNA SZERELÉS,JAVÍTÁS ÉS BEÁLLÍTÁS BUDAPESTEN! TEL:+36705192134

► Digitális SD,HD műholdvevők,földi digitális antennák szerelése.Mindigtv,Mindigtv Extra kártyás vevőegység szerelése.UPC DIRECT,DIGI TV szerelése,javítása!

antennaszerviz.hupont.hu

9. Autókölcsönzés Kecskemét, autóbérlés

► Autókölcsönzés Kecskemét. Autóbérlés, olcsó autóbérlés Kecskeméten, széles választék, baráti ár.

autokolcsonzeskecskemet.hupont.hu

10. A te döntésed!

► "A boldogsághoz nem vezet út. Az út maga a boldogság." Buddha

atedontesed.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

2. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

3. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

4. CSILLOGÓ képek, feliratok és sok más dolog! Honlapkészítéshez kiegészítők.

► Üdvözöllek az oldalamon! Fotóim, Képeslapjaim Emlékversek, csillogó képek, feliratok, sorelválasztók, és még sok minden...A listát még bővítem, érdemes benézni hozzám!

vajdamariann.hupont.hu

5. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

6. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

7. OLCSÓ AZONNALI TEHER TAXI - SPRINT EXPRESS

► Azonnali Olcsó Költöztetés Szállítás Fuvarozás Tehertaxi, hétvégi bútorszállítás, háztartási gép szállítás. Fix díjal vagy óradíjal azonnalra rendelhető minden nap.

sprintexpress.hupont.hu

8. OLCSÓ KÖLTÖZTETÉS SZÁLLÍTÁS AZONNALI TEHERTAXI - VILLÁM EXPRESS

► Olcsó Költöztetést Bútorszállítást Fuvarozást Tehertaxit rendelhet a hét minden napján hétvégén is. Bútorok Háztartásigépek kiszállítása azonnalra is.

olcsoszallitaskoltoztetes.hupont.hu

9. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

10. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

11. TEA U.T. Hobby Teás weblap

► Világok teái, teák világa. Zöld tea, fehér tea, sárga tea, wulong / oolong tea, vörös tea, heicha "élő" fekete tea, puerh tea. Itt mindent megtalál, ami Tea.

teaut.hupont.hu

12. PRODUCATOR DE GARDURI KOTAJ

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

13. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett gluténmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

14. MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

► BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

meregtelenites.hupont.hu

15. EGÉSZSÉG ÉS HÁZIPATIKA A TERMÉSZETBŐL FŰSZER - ÉS GYÓGYNÖVÉNYEK HATÁSA

► HÁZIPATIKA oldalunkon olyan TERMÉSZETES megoldásokat ajánlunk, amelyek a BETEGSÉG megelőzésére, különböző BETEGSÉGEK és TÜNETEK házi ápolására, az EGÉSZSÉG megőrzésére szolgálnak. A TERMÉSZET MINDENRE AD MEGOLDÁST!

hazipatika.hupont.hu

16. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

17. ZaZa Kutyaruha

► Kutyahidegben, kutyaruhában, tiszta marad, legalább a kabát alatt. Kutyaruhák egyedi méretre

zaza-kutyaruha.hupont.hu

18. MOBIL KEMENCE GYÁRTÁS, FORGALMAZÁS. T+T KFT. DEBRECEN, Vadvirág u.15/c

► Vissza a hagyományokhoz! Étkezzen egészségesen, megőrizve ételei ízét, felidézve az elmúlt idők hangulatát! Tegye élménnyé a családi vacsorákat, baráti összejöveteleket! A múltunk kötelez!

mobil-kemence.hupont.hu

19. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás lépéseit: www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

20. ÉTKES BÜFÉ

► Minden nap friss, válogatott alapanyagokból, rendeléskor készítjük ételeinket, melyek között megtalálhatóak a magyar ízvilágot képviselő ételek, úgy mint a házi ízesítésű hurka és kolbász, valamint a reformkonyha jövevényei, úgy mint a gyros.

etkesbufe.hupont.hu

21. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

22. ⭐ Csigabi ⭐ Lakástextil Méteráru kirakat

► Igényes lakástextil méteráru. Minőségi termékek, olcsó árak. Gyors csomagküldés Budapest- és országszerte, személyes átvétel Dányban.

textilpont.hupont.hu

23. Mindenkinek szüksége van Önmagára

► ...Képesek legyünk vigyázni arra, hogy az adott perc pontosan úgy teljen el, ahogyan azt szeretnénk...az a perc soha többé nem jön vissza...Ez óriási hatást gyakorol jövőnk építőköveire...

lelkiegyensulyunk.hupont.hu

24. Jogi tanácsadás, Családjog, Ingatlanjog budapesti ÜGYVÉD

► Házassági szerződés, ingatlan adásvételi-ajándékozási szerződés, családjog, ingatlanjog, öröklésjog Dr Mohos Gábor ügyvéd Budapest XIII. 06-20 354 8963

jogimegoldasok.hupont.hu

25. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

26. !!! Csak Hírességek !!!

► Ezen az oldalon csak hírességek találhatók! Jó szórakozást az oldal nézegetéséhez! :)

csakhiressegek.hupont.hu

27. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

28. Személyre szabott utazás!

► Utazási tanácsadóként kényelmesebbé és egyszerűbbé teszem a nyaralásod szervezését! Tervezz velem, utazz a nagyilágban és vedd igénybe ingyenes szolgáltatásom! bernadettgyongyosi@gmail.com Tel:20/989-3823

utazasitanacsado.hupont.hu

29. RE - FLEXI - OK

► "Ágyúval verébre?!"

reflexiok.hupont.hu

30. http://tukoraltaltalanyos.hupont.hu/ REJTVÉNYEK KICSIKNEK

► Ezen az oldalon Bibliai ihletésű, rejtvényeket találhattok rejtvénytípusonként csoportosítva.

rejtvenyekkicsiknek.hupont.hu

31. Vertikális és Horizontális Szélturbinák Katalógusa

► Vertikális és Horizontális szélturbinák szines Katalógusa a nagyvilágból. Redaktion: Peter Borsanyi VAWT-Techniker >>> Savonius-Balaton HUNGARY 2008 - 2019

savonius-balaton.hupont.hu

32. NAPCSILLAG

► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

napcsillag.hupont.hu

33. KISBIG KIFŐZDE

► A magyar konyha és a világ ízei hagyományos kézműves technológiával valódi alapanyagokból!

kisbig.hupont.hu

34. TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

► "Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

35. Bihari hímzések

► " Mert aki a hímzést megszereti, az öltések, a színes fonalak nélkül egyetlen napját sem tudja már elképzelni."

biharihimzes.hupont.hu

36. BETEKINTÉS AZ ÓVODAI ÉLETBE - Goró Erzsébet óvónő

► " Gyermekkorunk jelei ott maradnak életünk helyszínein, ahogy a virág illata is ott marad a szobában, amit díszített" - Chateubriand

ovodaivilag.hupont.hu

37. KÓTAJSKÉ CENTRUM VÝROBY DRÔTENÉHO PLETIVA, A BETONOVÝCH

► DRÔTENÝ PLOT JE NAJLACNEJŠÍ PLOT NA SVETE. HOCIČO BUDETE K TOMU POTREBOVAŤ, U NÁS NÁJDETE ÚPLNE VŠETKO. A ČO JE NAJDÔLEŽITEJŠIE: ZA VÝROBNÚ CENU!

novyplot.hupont.hu

38. Lámpa alkatrész,üvegbura,lámpabura,paraszt bura,csilláralkatrész,csillár

► Petróleum lámpa alkatrész,üvegbura lámpabura.Elérhetőség:Mobil:0620/416-1273,E-mail:uvegbura28@gmail.com

lampaalkatreszek.hupont.hu

39. Angyali menedék

► Angyali vezetés a megfáradt és beteg lelkeknek

archangelgabriel.hupont.hu

40. KÓTAJI DRÓTFONAT, VADHÁLÓ ÉS BETONOSZLOP CENTRUM

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. ÉS AMI A LEGFONTOSABB: GYÁRI ÁRON !

mindentbekeritek.hupont.hu

41. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

42. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

43. Patyi Galamb Amerikai Óriásposta tenyészet

► Giant Homer

patyigalamb.hupont.hu

44. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

elektromosbicikli.hupont.hu

45. Dr. Estók Bertalanné Olivia honlapja

► Élményeim...

esolivia.hupont.hu

46. Érd info

► Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

erd.hupont.hu

47. Felső-Bácskai galambászok

► Magas röptűek........ Keringők

jankovacigalambaszok.hupont.hu

48. BABAGYŰJTEMÉNY

► Gazdag Katalin nemzetközi babagyűjteménye - Doll Collection

babagyujtemeny.hupont.hu

49. Bababolt,Bababoltok,Etetőszék,Babakocsi,Kiságy,

► Bababolt,Minden ami a babának és a mamának kell.Minőségi áruk olcsón.www.bababoltolcso.hu

bababoltok.hupont.hu

50. TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ

► VÁLLALOM Lakodalmak, Bálok, Búcsúk, Céges partik, Családi rendezvények, Falunapok hangosítását is, Jótékonysági rendezvények ZENÉLÉSÉT!!

carlos-zene.hupont.hu

51. JUSTITIA SPORT CLUB

► --------------------------------- Közhasznú sportegyesület --------------------------------- Labdarúgás, Férfi-női és utánpótlás jégkorong, Férfi és utánpótlás floorball szakosztály BUDAPEST

justitiasc.hupont.hu

52. SIRIVAN THAI MASSZÁZS STÚDIÓ RELAXÁCIÓS ÉS GYÓGYMASSZÁZS

► RELAXÁCIÓ- A TEST ÉS A LÉLEK HARMÓNIÁJA

sirivanmasszazs.hupont.hu

53. HORVÁTORSZÁG, DALMÁCIA, TURANJ. KIADÓ MOBILHÁZAK:(őszközmű,klíma,wifi,tv)

► Zadartól 23 km-re délre, 4 km-re Biográd előtt helyezkedik el TURANJ.(Budapesttől 633 km) Tel.: 0631 7898920 (WhatsApp, Viber) virservistravel.hr@gmail.com http://horvatorszag-turanj.hu/mobilhome.pdf Házak napi 40 €-tól. Medence, magyar személyzet.

virservistravel.hupont.hu

54. Menetrend

► Magyar vasúti menetrendek

vasutmenetrend.hupont.hu

55. Orosz Ferenc

► Magamról, hobbiról, barátaimról, nosztalgiáról, tárgyaimról...

ofk.hupont.hu

56. B.♥ V.♥ ƸӁƷ

► ƸӁƷ Csajoknak & Fiúknak ƸӁƷ LOLLiPOP xD hülyülünk & szerkeztünk

bvblabla.hupont.hu

57. Schwarenberg kennel, szálkás-, hosszú- és rövidszörű tacskók

► Kaninchen, törpe, standard tacskók minőségi tenyészete.

schwarenberg.hupont.hu

58. KONDÓ KÖZSÉG HONLAPJA

► Ez a honlap Tőzsér Miklós tulajdona aki 1990-2002 ig volt Kondó Polgármestere Lovas Bertalan polgármestersége alatt (2006-2014)került alkalmazásra.

kondo.hupont.hu

59. Pedikűr Göd,Sződliget,Dunakeszi 305363590

► FeriPedikűr,JD8500 körömcsiszoló gép,LEDUV lámpa,gyakorlókéz,FeriPedi - Göd

koromfutar-nailexpress.hupont.hu

60. Műszempilla Budapest, 3D Műszempilla Kispest, Szempilla hosszabbítás

► Műszempilla Budapest, 3D műszempilla Budapest,3D Szempilla hosszabbítás Budapest, Szempilla építés Kispest, 6D Volume műszempilla felrakás,3D muszempilla felhelyezés,műszempilla 19.kerület, műszempilla Budapest, 4D műszempilla

muszempillahosszabbitas.hupont.hu

61. KEREPECZKI CSABaI AUTóSISKOLA

► Autós és motoros képzés Békés megyében

kerepeczki.hupont.hu

62. Széki Kapusi István hivatalos honlapja

► Erdély, a Mezőség, szülőfalum Szék. Varázslatos mesevilág, ma is élő hagyományok kifogyhatatlan forrása, drága szülőföldem.

kapusi.hupont.hu

63. OLÁH TAMÁS LEZÁRÁSI SPECIALISTA +36 70/363-7678

► Oláh Tamás vagyok, lezárás specialista tréner. Arra képzem ki az ügyfeleimet, hogy Ők hogyan tudnak valódi figyelmet kapni a saját ügyféljelöltjeiktől azért, hogy igazi egyetértések alakuljanak ki közöttük, és az ügyfél náluk költse el a pénzét.

olahtamaslezaras.hupont.hu

64. Berhida Veszprémi út 2

► Bejelentkezés: 0630/ 874-7709

melikozmetika.hupont.hu

65. Új és régi redőnyök felszerelése, javítása, átalakítása! Redőnyjavítás

► Korrekt termékek, korrekt csapattól! Redőnyjavítás

elonyosredonyos.hupont.hu

66. SamTex Kft. Egészségügyi munkaruházat!

► Egészségügyi munkaruha gyártás és forgalmazás

samtexmunkaruha.hupont.hu

67. Éder-Ház Kft

► Új építésű,tehermentes,családi házak,fizetés könnyítéssel, magas műszaki tartalommal eladók.Az összes mindenkori kedvezmény igénybe vehető a Kft tulajdonában lévő házakra.

ederhazkft.hupont.hu

68. Redőny javítás garanciával akár rögtön !

► Ne legyen sötétbe rögtön megyünk! Hívjon : 410-2483, 06-20 -9614-180/ 06-30-5163-583

redonytjavitok.hupont.hu

69. OPEL alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Opel alkatrészek Miskolcon! Opel AGILA, ANTARA, ASTRA, CORSA, COMBO, FRONTERA, INSIGNIA, MERIVA, MOVANO, OMEGA, SIGNUM, TIGRA, VECTRA, VIVARO, ZAFIRA alkatrészek elérhető áron! Opel alkatrészek A-Z-ig!

opelhez-alkatreszek.hupont.hu

70. Villanyszerelés Javítás Kecskemét 06/30/9388145

► Családi házak,lakások,üzletek villanyszerelése régi hálózatfelújítása

csovill.hupont.hu

71. Használt bőr ülőgarnitúra, kanapé, franciaágy!

► Használt bőr kanapék, ülőgarnitúrák sarok ülök, bőrgarnitúrák,franciaágyak kedvező áron! Utolsó frissítés 2019.11.17. Következő frissítés 2019.11.

hasznaltbutorok.hupont.hu

72. Kinder tojás játék gyűjtemény

► Kinder gyűjtemény / Kinder toy collection / Kinder surprise collection

kindercollection.hupont.hu

73. Finom ízek varázsa

► Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

ki-suti.hupont.hu

74. LÉT TUDAT a tudomány és a vallások közötti szakadékot kitöltő IGAZ VALÓSÁG

► Nyugvó elektron, Elektroaktív elektron, Gravitron, Foton, Jomaidon, Mezon, Pozitron, Bilon, Jang=Tudon, Jin=Seton, Duton, Egységes elemi részecske=gamma sugárzás

korpuszkularis-energia.hupont.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 40
Heti: 223
Havi: 1 154
Össz.: 105 814

Látogatottság növelés
Oldal: Barcsi viccek
Irodalom - Költészet - Tudomány - Találmány- Alkotás - Kutatás - Fejlesztés - © 2008 - 2019 - aranyvakum.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »