Irodalom - Költészet - Tudomány - Találmány- Alkotás - Kutatás - Fejlesztés

Az arany a minden, az érték. A vákum a semmi. De az ARANYVÁKUM !!!!

Remélem hetente egyet kettrőt tudok szülni. De alapötleteket is várok , amit valaki viccben akar viszontlátni. karolyvara@freemail.huNevetés

 

Facebook- ból : Pethes Robert Az Aranyvákumban viccek keletkeznek? Ezek mire jók, "használhatók"?

 

Károly Váray Robikám, ha WC papíron lennének, akkor neked olvasás nélkül seggtörlésre !!! De PC- n keresztül azért nem ajánlom ! /Itt is 100-ig szeretnék eljutni. / "1. A humor gyakran világít rá egy történelmi korszak vagy esemény sajátosságaira, az akkori ember életviszonyaira, mindennapi körülményeire. Segít tehát, hogy a figyelem fókuszába a történelem meghatározó vonásai kerüljenek, orientálja hallgatóságát, tömörségével segít a lényeges információk felfedezésében. 2. A vicc – természeténél fogva – a legkomolyabb történésekről is karikírozva beszél. Fonáksága, esetlegesen öniróniája az adott korszak számára gyakran a túlélést, kibeszélhetőséget biztosította, a mai kor diáksága számára segíti egy témával, korszakkal való értelmi, érzelmi azonosulást, segíti a múlt elmesélhetőségét, életszerűvé tételét "Idézet : F. Tóth Zoltán -tól.

 

Károly Váray Ja , azt elfelejtettem, hogy az írásához unintelligencia kell, a bírálásához pedig intelligencia ! / Harag nélkül ! /

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Angliából a Dráva fővárosába Barcsra érkezik az éhes turista. Már egy órája le fel sétálgat Barcs utcáin , a következőt mondogatva: Barc, Barc, hot dog, hot dog Barc ..................................................
 2. A mondjuk nem régen Barcsra került, a Hatházaknál megállit egy embert. Mondja, Maga barcsi ? Igen tükebarcsi vagyok. A Vörös-partra szertnék menni. Uram menjen a Zsinagóga felé, majd a volt Dobai előtt elhalad és Belcsa felé megy , de ne forduljon a Szeszgyár utcába , hanem haladjon tovább.  Ne vicceljen Ön nem is Barcsi !
 3. Az öreg bácsi elhaladva a polgármesteri hivatal előtt megkérdezi: Mondja, hogyan lehet ebbe a Halimbáriumba kerülni?
 4. Barcsot a nagyjaink  El - Kép - Viselték, ronggyá nyűtték !
 5. Rákóczi utcában. Mit ásol pajtás ? Hát a közmunkát !
 6. A régi kapcsolat miatt egy Bolgár faluból látogatásra érkeznek. Na végre Barcsra jutottunk, megnézhetjük a híres Vörös Csillagot. Hol van ,- kérdezik. Előre - jobbra - balra, végül megtalálják a Béke utcában. Ki van irva : ELADÓ !
 7. Kérdezik az emberek. Polgármester Úr, indul a következőn ? Igen. Na és milyen úton. Hát..... feketén. 
 8. A Dráva fővárosába Barcsra érkezik két férfi turista. A vasutállomástól befelé indulnak. Meglátnak egy szivárványt. Megszólal az egyik. Velünk van Isten. Éppen beakarnak menni amikor az udvarra árad  a gyereksereg. Azt má azért nem, hét mi nem vagyunk pedofilek.
 9. A Dráva fővárosába érkezik két művész  turista. A vasutállomástól befelé indulnak. Meglátnak egy boltot.  Megszólal az egyik. Te,  jó hely ez a Barcs, végre egy új stilus, aminek mi adhatunk nevet. Pl. Rombanbolt Barcs kinetic art.  / mert romosodás miatt mozgásban van/
 10. A Rinya és a Dráva elhatározza , hogy szövetségre lépnek és Nilus módjára elárasztják, termékennyé teszik Barcs területét. Pár év múlva megbeszélik az eredményt. Te láttál magot ? Nem. Hát akkor minek öntünk ki ? Hát, hogy gyönyörködjünk a mag helyett, a területünkre épített légpiramisokban. 
 11. Miért nincs Magyarországon igazság ? Mert Barcson befalazták a bírót. 
 12. Az egyik vót barcsi vezír kerékpárját ellopják, miközben panaszkodva mondogatja: Eb - kuty , hát ezért adtam segélyt !
 13. Valmi nagyot akar tenni végre a barcsi önkormányzat. Mivel a kiírt pályázat eredménytelen volt , ezért a fővezír az alvezírektől kér ötleteket. Végül megállapodnak , hogy a legjobb lenne a Dráva - hidat a feje tetejére állítani. No de hogyan tegyék ! Megállapodnak , hogy elmennek a templomba és Istenhez imádkoznak, hogy tegyen csodát. Bent a templomban mindenkinek jár  szája , sőt egyesek mormoltak is. Kifelé jövet megállnak és egymásra néznek . Hát a mi imánktól nem fog megfordulni a híd , ugye elvtársak !
 14. Valamikor a Barcsi Vezírek magas jövedelmük miatt bűntudatot éreznek, hiszen a tevékenységüknek semmi jele nincs , hogy a tiszteletdíjuk felét egy dobozba teszik . A hivatalszolgának kiadták, készítsen egy dobozt. Neki is éppen a 60 000 FT-os fizetésnapja volt .  A diszteremben elhelyzett dobozt felbontva papírdarabokat találtak , ám egyetlen tizezres előkerült. Közben a szolga már tizedszer számolja a bérét és az csak 50 000 Ft !!!  
 15. Egy kb. 90 éves állatbőrökbe bújt majomszőrös világháborus harcos előbújt a Barcsi Természetvédelmi Terülten, mert azt hitte , hogy vége a háborúnak és hazamegy. A pénztárhoz megy és kérdezi: MIkor megy a legközelebbi vonat Daruvár felé ?  

           Hát az hol van bácsika ?

           Hát a túloldalon.

           Hol a túloldalon ?

           Hát a Dráván túl . 

           Hát oda innét nem megy vonat. 

           Hát hányba vagyunk , mert .....

   

 16. A Barcsi Kultúrház cserepén kersztül a falról folyik a víz lefelé. Egy határozat  értelmében hagyni kell, ugyanis a nedves falba jobban gyökeredzik a kultúra .
 17. Az Izraeli Turisztukai Iroda elolvasta Váray Károly : http://aranyvakum.hupont.hu/3/magyartragedia-bracs-fejlesztesen-keresztul  c. munkáját. Azonnal felcsillant a szemük. Azóta talán el is készült a Rinyaparti - tengerpart. Azonnak 10 000 főt szerveznek egy útra. Jelzik ezt a Pol. Hivatalnak, akik pánikba esnek. De Ecce Homo, mindenhol van egy okos. A Dráva - hid elé kitesznek egy eligazító táblát, az alábbi felirattal: Rinyapart - tengerpart . 
 18. Sikeres pályázat!  Barcsi - Betonpiramis - Barcsi - Gümeccsel , előtte: Feketególya - Szfinx -el. Indoklás : 100 évig közmuka . 
 19. Amikor látta a városvezetés , hogy a barcsi problémákat nem tudja megoldani , egy régi trükkhöz folymodott, gazdagon kéne házasodni, Csak azt nem tuják, hogy férjet vagy feleséget kerressenek - e Barcsnak. Igy napirendre tűzik, határozzuk meg Barcs nemét , fütyije vagy nunija legyen. Eltelik egy év és még mindig nem döntöttek.  Közben Barcs fügefalevele már elkopott. Nagy a baj mert a házasságot meztelenül a Facebook-on már nem hirdethetik meg. Viszont új fügefalevélre sincs már pénz. Végülis feldobták a pénzt és a fej, azaz a fütyi győzött. Sietni kell, csak még azt kellene eldönteni az utolsó percekben , hogy mekkora legyen, nehogy meghátráljon a nunitelepülés. A méreten vitatkozva eltelik újabb év. De már mindegy, mert fütyit és segget sem mutathatnak. Renben van, de akkor ki menjen háztűznézőbe. Hányják - vetik a dolgot és eltelik újabb év. Ráadásul még menyasszonyt sem választottak. Na és mi van olynkor , ha elmegyünk lánykérőbe és a polgármester ur/asszony, ezért megharagszik , mert mi leánynak nézzük a települését. Végül is szimatolókat küldenek ki,külön jutalomért. Csakhogy már az utolsó év van.  És az utolsó vitanapon megtörtént a csoda : BARCS BELEESETT A SAJÁT LYUKÁBA !
 20. Barcs 2017. Hová mentek aranyoskáim ?

  Hát a Zsídóba, éppen ma debütál Erkel Ferenc  Bánk bánja.

  És Mári néni elkezdi : S aki száz meg százezret rabol, bírája lészen annak, akit a szükség garast rabolni kényszerít

  Te mi baja van ennek….

 21. Orbán Viktor mondja. Ottokám idáig neked nem adtam semmit pedig jó ministráns vagy. Mivel én kinőttem a Pancho Arénát, úgy döntöttem, neked adom. Csak le kell bontani, elszállítani és felállítani Barcson....
 22. A Létrehozott Barcsi Elit Részére Ott Ó Szálon nyílik az Erkel Ferenc úton. Megjelenés: Férfiak esetében frakk, különleges, piké anyagú ing és csokornyakkendő .  Speciális escarpens cipő és fehér nadrágtartó.Nőknek nagyestélyi. Hintók a kiépített állomáshelyeken.  
 23. Barcson lefejezték a fákat, mivel elhatározták, hogy jövőre a tözsekből bödönhajókat készítenek, bár a minta a múzális - udvarból eltűnt. Jövőre közmunkások százai fogják vésni a törzseket és ezeken elindulhat Barcs népe új hont foglalni.
 24. Mondja , hol az Ó Dráva ? Hát, az már a Dunába.  Utána a Szépdráva - Ükdráva -Déddráva - Nagydráva , de ha ki megy a parta , ott lesz a Dráva.  
 25. Hogyan vált Barcs kegyhellyé. A lakosság látta már, hogy új vezír kellene. Elhatározták , hogy a Dráva jegén új Helyi Hatalmasságot választanak.Minden jelentkezőnek a Dráva jegére kellett állni , ahol előttük egy lyuk volt kifúrva. Az lesz a győztes, akinek a lyukánál először dugja ki egy hal a fejét. A lakosság mered,figyel,bámul. Egyszercsak megjelenik egy halfej. Mindjárt kiabálják: Éljen a régi új vezér !  Isten viszont látta mi történt és úgy döntött igazságot tesz ! Abban a pillantban eltört a drávajég és ketté vált a folyó. És a tömeg megláthatta a  búvárt, kezében egy bottal és a végére tűzött halfejjel. Ezután még jobban üvöltött a lakosság: Csoda történt , barcsi csoda ! 
 26. Nincs pénz, nincs bevétel, Barcs romhalmaz. Összeül a képviselő testület. valamit tenni kelllene. Elhatározzák, hogy a Szent Péterhez mennek és imába foglaják a kérésüket. Meg is hányták - vetették, végül úgy döntöttek, hogy arra kérik Szent Pétert fordítsa vissza sz időt. Közben elmentek a plébániára és papi ruhákat kértek, hogy mégis csak illöképpen jelenjenek meg a Mennyország Kapujában. Hosszas vita után úgy döntöttek, hogy harminc év negetív időt kérnek ! Kalandos úton feljutottak és a Nagy Szakállas várta öket. Az első elöljáró el is kezdte mondani a mondókáját , amikor a második legokosabb felkiállt : Állj ! A küldöttség megrökönyödve mennybegyökeredzik. Elnézést kérnek Szent Pétertől és tanácskozásra összedugják a fejüket. Hát hülyék azért ne legyünk , mert akkor mindegyikünk elveszti a pozicióját. Gyorsan kell dönteni. Elhatározzák, hogy ha már itt vannak akkor aranyat kérnek ! Oda is megy az első és mondja. Szent Péter Úr bajban vagyunk segítsen rajtuk egy pár zsák arannyal. Péter meghallgatta és teljesítette a kérést . Nagy örömmel visszaindulnak. Ám Péter szavát már nem hallották: Menjetek a pokolba. / 2035.ben /
 27. A Harangláb utcában már 24 órája felváltva húzzák a harangot. Ott van már rendőrség, tűzoltóság, pap, polgármester. A tömegtől viszont nem tudnak odamenni. Végül is a polgármester hangosíton keresztül odakiabál: Mit csináltok némberek ? Hát Szent Pétert hívjuk, tegyen csodát, tüntese el ezt a kátyus utcát.
 28. Hogy a lakosságnak kedvezzenek , Barcs fölé fekete fóliát helyeznek. Így a legszegényebb is ingyen láthatja a napfogyatkozást. Egyetlen baj , hogy nem lesz elég közmunkás délután, eltávolítani a sötétséget.
 29. Levél érkezik a Mennyországbó.Köszönjük , hogy Jézus születésének megünnepléséhez  Barcson, a Váray Karcsi Bácsi által ültetett és gondozott Karácsonyfáját használtátok fel, de legalább a törzsét adtátok volna vissza neki. Mindnyájatoknak 100 Mi Atyánk. 100 Üdvözlégy és 100 Hiszekegy ... https://www.youtube.com/watch?v=F8z1I1FhKwQ  
 30. Mivel egy korábbi vezetésnek a Rendszerváltás előtt, IF és RH javaslatára sem sikerült KV.- felakasztani , ezért a mostani vezetés elhatározza , hogy nevezettet vicceiért nyilvánosan elégetik,  Barcs - Testvérvárosok tere – szabadtéri színpadán. A karácsonyfája éppen jókor jött, Fel is darabolták, elkészítették a máglyát. A tűzgyujtás nyilván a ranglétra szerinti elsőt illeti. El is indul egy fáklyával a kezében, ám a butikok között fellazult macskaköveken megbotlik és mentő viszi el. Felkapja a második és tovább viszi a fáklyát, annak meg egy cserép esik a fejére és elviszi a mentő, jön a harmadik az alatt meg éppen beszakad a laza földtöltés. Jön a mentő elviszik. A negyedik már le sem hajol , hanem elszalad és kiabálja: Isten vele van. Miért hagyná tűzre vetni,. amikor Fiának Ő adta a Karácsonyfát !
 31. Igazmondó Juhászokat keresnek Barcson, Jelentkezik egy tucat. MIndegyik kezében kampósbot van, de egyiken sincs suba. Hát  hun van a subátok ? Levették rólunk oszt átadták a hazugmondóknak. 
 32. A hót városnak szép Barcstemetője lesz, két ezer négyzetméter virágágyás.
 33. Felszólal az egyik: Hátha annak idején Nicolae Ceaușescu az új parlamnthez bevettette a Dunát, akkor mi miért ne vezethenénk közmunkaprogramban a Polhivatal elé a Drávát. Hatlmas taps . Megoldódik a munkanélküliség. Ám egyetlen probléma. azt már nem tárgyalták meg hogyan vezessék vissza. / Ma 2025 van , és Magyarország térképen Barcs helyén Barcs - tó szerepel /
 34. EU támogatással megvizsgálják, miért mennek tönkre rohamoson a magyar kisvárosok. Mivel Barcsot találták a leggebébnek ezért ez lett az állatorvosi ló. Büszkék is lettek erre ! A legnagyobb problémát az jelentette , hogy ekkora tömeget mégsem helyezhetnek a CT alá. Ezért a vezetés megint az Úr segítségét kérte, hogy legalább a vizsgálat időszakában kicsinyítse le Barcsot elefánt nagyságúra. Már az első közös imádságnál a képviselők észrevették hogy pár cm-t zsugorodott a település. Persze ők azt gondolták, hogy majd egyszeri imára a kérés teljesítve lesz. Egy évig kellett imádkozni míg végre a kívánt méretet elérték. Ezt követően trélerre rakták. Elől ment külön autóban a vezírkar. Mögöttük a vontatott teher. Végre megérkeznek Kaposvárra. Nagy nehezen bevonszolják Barcsot a CT- előszobába, ahol leülnek. KIcsit várakozni kellette, mert éppen még humánvizsgálat folyt , az utolsó embert vizsgálták éppen.  Mondja az asszisztens: Uram vegye le az ingjét ! A vezírek azt hitték, hogy ez Barcsra vonatkozik. Csakhogy Barcson nem volt ing. Ezért gyorsan dontöttek. Levetették az ingjüket. Majd hallatszott : Vegyen mély lélegzetet. Természetesen a vezírek organasípként lihegtek. Aztán elhallatszott ,: Hát ha akarja a gatyát és a zoknit is levetheti. Eltelt fél óra .  Na jöhet a következő.  Az asszisztens legnagyobb meglepetésére, egy meztelen sereg vonszolta Barcsot a CT alá. No vihetik, a leletet mejd elküldjük. Végre vissztért a minitelepülés a helyére . Ám nem nőtt fel önmagához. Megint elkezdtek imádkozni , ám alig észleltek évenként pár milliméteres növekedést. Végre megkapták a jelentést: Itt valami nem stimmel, csak ködöt láttunk.....
 35. 137 éve ! „A barcsi fűrészüzem mindig több volt, mint egy munkahely. Itt rang volt dolgozni, és a feladatkörök gyakran apáról fiúra öröklődtek. Fűrészgyári dinasztiák születtek, és mindenki irigyelte őket, hiszen évtizedeken át ez jelentette a barcsiak számára az egyedüli megélhetést.” Most újra indulna, de  RÖNKÖK helyett pályázati pénzt elherdáló tuskók, bunkók, taplók és gyökerek ne jelentkezzenek. 

 36. A Barcsi - Pince - Kádárizmus elhatározza , hogy feléleszti a Vörös Csillag MGTSZ-t.  Kitől és hogyan kellene elvenni a földeket és gépeket és mi legyen az új név. Hát az a baj, hogy a legnagyobb vörösök kezében van a föld azokat talán meg kéne hagyni kapitalistának. Azért komcsi komcsit már ne raboljon ki. A kártalanított parasztot kellene beterelni. Akkor megvan: Fekete Csillag MeGint Te Szerencsétlen lesz az új név.
 37. SZENZÁCIÓS HÍR ! Mivel korábban megállapították , hogy Barcs nőnemű, ezért a honatyák okos gondolatokkal teherbe is ejtették. Igaz több mint 9 hónap telt el, de végre megindult a vajúdás. A különböző fogókat óvatosan alkalmazták , ne hogy megsérüljön az ujszülött. Tegnap du. négy órakor végre előbukkant és azóta is csak húzzák és húzzák. A világ minden részéből áramlanak a Dráva fővárosába. Végre turisztukai célpont lett Barcs , megvalósult egy régi álom. Analizáló kocsik tömkelege, fehérköpenyes tudósok, ősz bölcsek ezrei sürögnek - forognak. VÉGÜL FELTÉTELEZIK EZ NEM MÁS , MINT A SÖTÉT HÁTTÉRANYAG A FEKETE ANYAG , AZAZ A SEMMI.... SAJNOS AZT NEM LEHET TUDNI MEDDIG TART MÉG A SZÜLÉS. de A BARCSIAK RETTEGNEK, MERT HA ELFOGY A SEMMI , SEMMIVÉ FOSZTLIK A TURIZMUS !
 38. A gyengénlátó vidéki reggeltől estig lesi a kettes kijelzőtáblát a busz- vasut - pályaudvaron. Végül a tövébe fekszik. Rendőr : Részeg maga. Nem csak várom a kiírást. Hát nem látja , hogy hónapokkal ezelőtt már a próbanapon leszerelték. 
 39. Házasságra lépett egy benzin- és egy villanymotor. Te hogyan dolgozzunk együtt ? Ha te pörögsz feltekered a vezetékemet.  Ha meg én pörgök a szikrámtól felrobbansz. 
 40. Játszódik a jövőben. Barcs felett kilyukadt az égbolt. A vezírek elhatározzák , hogy megnézik. A már üres kasszának az összeseprőséből vesznek egy egyszemélyes légballont. Vita nélkül elfogadják , hogy a főgóré száll fel. Felérve elcsodálkozik, mert az nem lyuk, hanem egy UFO. Kezet fognak a hatlábú , hatkezű, hatfejű idegennel.  A góré telt zsebbel visszaérkezik , de erre senki nem mer megjegyzést tenni. Igy megy ez napokig .  A góréhelyettes kíváncsi és írigy volt így elhetározta , hogy az éj leple alatt ő is felszáll. Még fel sem ér amikor hallja: Kifizettük már a megállapodott napi parkolási díjat. Egyébként befejeztük az elemzést , hamarosan megyünk. A helyi település szétverését expandáljuk egy galaxis szétverésére. 
 41. Azt mondja a vezír a helyettesének. Remélem az enyémet még nem készítetted el. /Történet a jövőben !/
 42. Figyelem Barcson az Erdészképzés helyett OKJ-s Fi-Feljelentgető képzés indul. 
 43. Felhívással fordulunk a barcsi lakossághoz , hogy a Barcs fejlesztésére szánt, valahol Barcson eldugott  Quaestor  - pénzt segítsenek megkeresni, mert mi már halálra kerestük.  Vezetőség.
 44. Létrehoztuk a Barcsért Fejlesztési Bizottságot. Az élére keresünk legalább nyolc általánossal rendelkező, legalább dadogási szinten beszélni tudó,nevét akár XX- szel aláírni tudó, lehet ÖÖÖÖÖÖ-ző , ÁÁÁÁÁÁÁ-zó, feltörekvő , kézenfekvő Barcsért elkötelezett, de lajális Urat vagy Hölgyet. 
 45. Exhumálnak egy pár barcsi előljárót. DNS - vétel után  elöállítják a klónjukat. Majd tápoldatba helyezve pár hónap alatt felnőtté válnak. Mindketten körülnéznek Barcson, majd leülnek egy asztalhoz és az idősebb azt mondja : Hülye voltál öcsém. Ezt is , ezt is  azonnal elbocsátani, mert tönkre teszik Barcsot.
 46. Barcsom Feketególya Est lesz Nyestbundában.
 47. Éppen testületi ülés van, amikor hatalmas robajjal, az ezer sebből véző vergődő Barcs leesik a mennyezetről a díszterem közepébe. Azonnal mentőt hívanak és megkezdik az elsősegélynyújtást. Végül szikével felvágták a gyomrát. Megdöbbenve hőköltek vissza az elöljárók: Egy tükör volt benne . / Játszódik Barcs Idővonalán !/
 48. Könnyezve könyörög a Dráva a Dráva - tündérnek, hogy tegyen csodát , mert még soha nem látta a fővárosát. Megsajnálta a tündér és azt mondta : Jó egy napra száz méter magasra felemellek a híd főlé, hogy jobban lássad. Meg is történt a csoda . A barcsi lakosság ömlött , majd a környező megye lakossága , majd az egész ország. A Dráva szája kinyilt és elégedetten mondta: Ahol ennyi turista van az büszkén lehet a fővárosom. 
 49. Levél a bbarcsi öönkorményzatnak: A levélkezeinktől megszabadítottatok, szeretnénk ha a gyökérlábainkat is megrítkítanátok. Aláirás : Barcsi fák.
 50. MIvel korábban megállapították , hogy Barcs hímnemű viszont gyarapodni , hízni nem igen akar, ezért a következő hirdetést adják fel: Kanbarcs Barcsártánnyá alakításához miskárolót keresünk. Vezetőség.
 51.  A vezír látja már a nagy bajt , ezért horgászbotot dob minden nap a Drávába. Végre kifogja az Aranyhalat ! - majd visszadobja . - Miért dobtál vissza ? - Hát, hogy teljesítsed a három kérésemet. _ Miért nem vártad meg , hogy ezt én ajánljam fel. Akkor fogjál ki még egyszer. Azóta még uszadék sem akad a horgára...
 52. Barcs bánatában bedrogozott. Már régóta fogy, fetreng, alig pulzál. Most infúziót kap , átvezetik rajta a Drávát. 
 53. LEHÚZTÁK BARCS LOMBGATYÁJÁT, EGYRE JOBBAN KITÁRULKOZIK A MEZTELENSÉGE.
 54. Végre Kanbarcsnak találnak egy Arát. Csakhogy próbaházasság a tét. Barcs nagyon gyenge, potencia nincs. Mit tegyenek: Nem akar merevedni a férfiasság! A kassza üres. Végülis a maradék pénzen egy mázsa Potemixet rendelnek. Minden nap merőkanállal etetik Barcs száját. Csakhogy marad a lankadás. Talán emelő kellenne vagy vákuum. Pénz nincs, az idő sürget. Döntenek: simogatás és meleg levegővel való tupírozás , mert erre még van lehetőség. Eltelik egy hét, sajnos javulás nincs.Ez a döglött szerv nem fogja elkápráztatni a jövendő partnerét. Végül elhatározzák , hogy a gazdag testvérváros segítségével műpéniszt csináltatnak. El is készül . A végső útvonal a Dráván való leúsztatás.  Végtelen tömeg lesi a műveletet. Ám a vízierőműveknél gond akad. Végül szétdarabolva érkezik meg. Csakhogy az összeragasztásához is több tonna alapanyag kellene , pénz viszont már nulla. Ezért elhatározzák, hogy agyaggal sározzák össze belülről. Végül áll a mű, ám a nagy viharra nem számítottak !!!!!!!!    
 55. Barcson a Szentlélek !  / Amikor ez a fénykép felkerült, másnap megcsinálták ! /szentlelek_001.jpg
 56. A rendkívűl elszegényedett Barcson egyetlen Húsvéti Nyulat sem tudtak eladni. Látja ezt: Barcsi Mátyás és elkapja a vágy. Megveszi a nyulakat. Otthon aztán a nyúllárus  elmodja, hogy milyen jó királyunk van. Azóta is hordják és nyulakkal van tele a város és nem tudnak már mit kezdeni velük, pedig már nagy betűkkel kiírták: EGYSZER VOLT BARCSON NYÚLVÁSÁR !

 57.  Ma Burzsujbarcson az a pár kerékpáros csak az autók között tudott parkolni. Az autóknak a zebránál nem kellett megállni. /2015.ápr. 04-én/

 58.  Barcs lakossága látszólag vödörrel vadul locsolja egymást. Meg is jegyzi egy vidéki: Ez igen ! De azt már nem hallja: Jobban a csonka fák tövéhez!

 59. Engedjük Mi Barcsi Katinkat kibontakozni ! Ennyi pénzért bizonyosan olyan képességekkel rendelkezik, amivel Te nem ,- egyszerű halandó.Ja, és ne feldjük el most már Karvaliccs mellett ott lesz Kati, a haldokló Barcs megmentésére !

 60.  A Szentlélek ugrál Barcson. Rinya - partról keletre, Barcsban Rombelcsába , így veszik el megcsúfolva Bulcsu vitéz dicső álma.

   stefi-egyeb_012.jpg

 61. A Mi Polgármesterünk jövedelmének megduplázását követeljük. 50 % minket MEGALÁZ ! Ha a jelenlegi jövedelmével településünk csak ilyen mértékben vált romhalmazzá, reméljük duplázott jövedelemért rommá - porrá omlik. Ennek több előnye lenne! Kinyílna végre a településünk Szeme és a semmiből látványosabban fejlődne. 
 62. Turcsi barcsi viccek:

  Barcson a kígyó tipegve sziszeg

  A béka ridegen piheg

  A tökösveréb zizegve csipeg

  Fészkéből kihullva figyeg

  A macska éhesen izegve csiszeg

  Ezek a lombtalan faviccek

 63. Kutyásak a  Barcstól Pécsig hatos,- olvassa a gyengénlátó. Pedig Karvalics Úrr azt igérrte mindent megteszérte ! No megyek is jelentkezem sintérnek.
 64. HATALMAS TALÁLMÁNY A BARCSI SZOCIÁLIS OTTHONBAN . OLYAN PERSELY , AMELYBŐL MINDJÁRT MAGÁNZSEBBE ÖMLENEK A MILLIÓK !!!
 65. Gyertek, gyertek aranyoskáim Barcsra, vár a pirosalma.
 66. ALATTVALÓIM, MEGENGEDEM HOGY A STRUCCFEJÜNKET KIHÚZZUK A DRÁVAHOMOKBÓL, EZ A VÁRAY KARCSI SZIGETVÁRON VILÁGREKORDOT ÁLLÍTOTT FEL. NEKÜNK IS KI KÉNE MÁR VÉGRE VALAMIT TALÁLNI, MI MÉGIIS CSAK TÖBBEN VAGYUNK. 
 67. Azonnal lemondott a Barcsi Önkormányzat ! Ok, egyszerre néztek a tükörbe és rájöttek , hogy Barcsnak egyszerre nem lehet két önkormányzata !
 68. A BARCSI FI- DESZÜRREALISTA KESELYŰ KIVÁJTA SAJÁT HÚSÁT.
 69. Tegnap a barcsi szauna kakasülőjén kuporogtam amikor bejött egy középkorú házaspár. Az asszony félve megszólal: Te aptyuk, biztos hogy Magyarországon vagyunk, nem mentünk át a hídon, mert még egyetlen magyar hangot nem hallottam. / kb. 20 % a madzsar a tobbi horváth , igaz a madzsar adózó korrigálja a strand veszteségeit . / 
 70. BARCSON A BARBARIZMUS SUGÁRÚTON A FATORZÓK ÁRNYÉKÁBA SUHÁNGOKAT ÜLTETTEK KI. Azaz elszámították magukat, mert nem akar lombodzani a száradék törzs . A nagyatádi bakabolt viszont tele van álcahálóval. Hamarosan döntenek a torzókra helyezésről. Előbb azonban adót kell kivetni, mert nincs lóvé. 
 71. Nem rég a barcsi szauna kakasülőjén kuporogtam, közben hallgattam: A barcsi önkormányzatnak nem kötelessége a munkahelyteremtés. Hát akkor egyáltalán mi a feladata. Hát pl. a képviselői járandóság 30 %-os megemelése.
 72. Előkerültek az ősi barcsi tekercsek - Elárulják a barcsivakarcs készítését - Ejha, csak a kicsi barcsi kályha roncs - Korcs mester habarcs meg nem segít 
 73. Ki Barcs két leggazdagabbja. A jobboldali ötvenhatos és a Baloldali köröszt . És ki a koldus ? A barcsi nép.
 74. Egyre több hirdetés jelenik meg Barcson: Trabantot vennék. Utánanéztem, miért. Mert azokból lesz Barcson munka nélkül millionyér.
 75. Kanbarcs férfiassága . barcskan.jpg
 76.  ISTENI SZIKRA ! "A barcsi művelődési ház nagyterme szégyenteljesen néz ki, nem méltó a városhoz - mondta Karvalics Ottó a két ülés közti beszámoló napirendjénél a testületi ülésen. "
 77. "Nem csatlakozott barcsi fagylaltozó a Fagylalt Napjához." Dehogynem ! A barcsiak többsége már évtizedek óta a kifosztóik ánuszpuncsát nyalja .   / Elnézést a megfogalmazásért. / 
 78. Kormányszándék szerint a Vöröskereszt és Szeretetszolgálat udvarába felhalmozva Barcson megkezdték a kisöprést a lakosság nagy örömére .tragyadomb.png
 79. A Barcsi Önkormányzat elhatározza, hogy Barcsi - basakertet hoz létre, megírigyelve Babócsát. Szavazásra bocsájtják a lehetőségeket. Nárcisz helyett az alábbiakat lehet választani. Barcsi - Majomarcos /Dracula Simia/vagy  Barcsi - Halálfejes /Oroszlánszáj magháza/Antirrhinum vagy majus/ vagy Barcsi - Darth - Vaderes (Aristolochia Salvadorensis) vagy Barcsi - Repülő kacsás  (Caleana Major).---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------kulonleges-orchideak-001.jpg----------kulonleges-orchideak-019.jpg-----kulonleges-orchideak-034-595x1024.jpgkulonleges-orchideak-020.jpg
 80. MIVEL A LAKOSSÁG NEM NAGYON KEDVELI ÉS MÉG RENGETEG FEL NEM VETT KUKA VAN EZÉRT AZ ÖNKORMÁNYZAT A VASÚTÁLLOMÁSTÓL A NÉMET UTCÁIG PÁROS VERSENYT RENDEZ. A PÁROK MEGHATÁROZOTT TÁVON EGYMÁST TOLJÁK FELVÁLTVA A CÉLPONTIG. FŐDÍJ: A NAGY BARCSI ELSŐ DRÁVA - KUKA DÍJ.kdrava-kuka.jpg
 81. No végre megtudtuk , mi Barcson az egyik hiba  ! Ime az idézet ! "A múlt héten Sinsheimben voltunk, ott se jobb a helyzet. A hosszú tavasz tréfája. A fű gyorsabban nő, mint ahogy a fűnyírók vágni tudják." MEGOLDÁS: A KÉPVISELŐ URAK EGYIK FŰSZÁLAT KÖSSÉK ÖSSZE A MÁSIKKAL ÍGY FÉKEZIK EGYMÁS NÖVÉSÉT ! 
 82. VASÁRNAP A DRÁVA - PARTON ESŐŰZŐ FOHÁSZNAP A FŰ NŐVÉSÉNEK MEGÁLLÍTÁSA ÉREDEKÉBEN.                                                                                

  Váray:

  BARCSI ESŐŰZŐ

   

  Esőszellem  Barcslidérce

  Könyörgünk, könyörgünk

  Igen nagy már a fű mérce

  Zöldje ott van felettünk

  Ne ess tovább, ne, ne, ne

  Csillapodjál csepegésre

  Mert ha esel fűerdő lesz

  Gyorsan nő a májusi fű

  A vágás kapacitás karikás

  Ostoros banalitás

  Gyorsabban nő a gaz fű

  Mint a fűnyíró kapacitás

  Pénz, pénz, nincsen pénz

  Nincs benzinre se gépre

  Pláne pőre munkaerőre

  Szépen kérünk Barcslidérce

  Essen meg a szíved végre

  Kevesebb csapadékkal

  Esőtlen ajándékkal

  Szánd meg a Dráva – partot

  Esőtlen legyen a táncod

  Ne ess tovább, ne, ne, ne

  Csillapodjál csepegésre

  Mert ha esel fűerdő lesz

  Gyorsan nő a májusi fű

   

  2015.05.29. 18:48:10

                                                        

 83. Barcson Türr István Kutatóbázis. Célja: „A társadalmi felzárkózás, a mélyszegénység megszüntetése és az esélyegyenlőség terén európai uniós és hazai finanszírozású projektjeink főként az álláskeresőket, alacsony végzettségűeket, megváltozott munkaképességűeket segíti a felzárkózásban.” Helye : Barcs Bírósági – Palota .  Tervezett kutatói létszám 20 – 30 fő.

 84.  barcsi_szunyog_-_napok.png

  FIGYELEM , FIGYELEM ! BARCSI SZÚNYOG - NAPOK.  Megteremtjük annak a feltételét , hogy minden barcsi lakos az egy hónap múlva megrendezésre kerülő BARCSI - SZONYOGNAPOKON  bemutathassa a szunyogpástétomát , a szonyogköreteit , a szunyogpörköltjeiet , a szonyogtöltetes bacsi palacsintáit, és egyéb egyéni fantázia szunyog-gasztronómiáját.

  Díjak: I. díj 10 kg szúnyogszaporító II. díj ½ Kg, III. díj ¼ kg. A rendezvényen szívesen látunk minden fogyasztót  ! A bevétel a jövő évi nagyobb rendezvényre lesz fordítva .

 85.  

  Miután elterjed a hír, hogy a Barcsi Önkormányzat  120 darab VHS kazettát 10 000 000 Ft -ért akar digitalizáltani, Barcsot elárazstották az ajánlattevők. Barcs nem tud mit kezdeni az ideáramló pillanatnyilag ötvenezres tömeggel ! Jelenleg tízezer idevezényelt rendőr felügyeli a rendet. Az ajánlattevők csak áramlanak. Mindenütt buszok, személyautók ! Megjelentek a gulyáságyúk és sok lacikonyha is próbálkozik. Barcs vezetése Barcs elzárását fontolgatja. 

 86.  Mi a különbség a II. világbúháborús oroszok és a 70-es években Barcsra kerűló egyszálgatyás kifosztók között ? Az oroszok elvették az órákat az utóbbiak meg gatyára vetköztették Barcsott !!

 87.  

  Időutazás Barcson !

   Kérem tanulmányozza a szórólapot , amit 2015 június 22-én kaptam !   A tényleges állapotról a fényképeket ma 2015. június 29. – én készítettem. Azaz a jelenben „Az új barcsi közösségi központi épülete „ még nincs ! 

  barcsi_003.jpgbarcsi_004.jpgbarcsi_005.jpgbarcsi_005.jpgbarcsi_006.jpgbarcsi_008.jpgbarcsi_009.jpg

 88. barcsi_szegenysegkutato.jpg
 89. BARCS ELTŰNT - TÍZMILLIÓÉRT DIGITALIZÁLTÁK !digitalizalt_barcs.jpg
 90. Lehetséges, hogy már 2015 július 20-án dönt a Barcsi Önkormányzat az önfeloszlatásról.     Ám nem akarnak űrt , így elhatározzák, hogy a régi Barcsi Nagyokat hívják vissza megoldani a problémákat. A baloldal MUNKÁSŐRSÉGET AKAR  , ám ipar híján nincs már munkásság.   A Jobb oldal rendet tevő Barcsi Feketsereget akar. Ám a számbavehető fiatalság külföldön dolgozik. Maradnak tehát az öregek. Ők két egyenruhát fognak kapni. Páros napokon munkásőr ruhában , páratlan napokon fekete kakastollas egyenruhában fognak masírozni. Mire megszólalnak a függetlenek: Javasolunk csak egy egyenruhát. Az eleje legyen munkásőr , a hátulja legyen a kakastollas.  Csak egy baj van és önmagukat ujraszervezve , hiszen a juttatástól senki nem akar megvállni még évekig azon fognak vitatkozni, hogy melyik legyen elől és melyik hátul....                                                 
 91. FIGYELEM ! HOLNAPTÓL BARCSON HATALMAS VÍZFORRALÁSRA ALKALMAS KONDÉR-ÜST ÉS FAZÉKVÁSÁRLÁS !  A TÉVESEN ÖSSZEKÖTÖTT IVÓVÍZ ÉS SZENNYVÍZ LEVÁLASZTÁSA FOLYAMATBAN VAN ....  /  FIGYELEM !  A DRV ÁLTALI TÁJÉKOZTATÁS NEM VICC !!!!/vizfogyasztas_korlatozas.jpg
 92. Hétfőtől Barcson új segélyforma kerül bevezetésre. Azok akik nem rendelkeznek fa- ,gáz- , elektronyos -, fűtőeszközzel , mivel a jövedelmük ezt nem teszi lehetővé, un. FORRALÁSI SEGÉLYT VEHETNEK IGÉNYBE. MEGHÍVÓ  és nézze meg a csodálatos Barcsi Cóli Pom-pom Lányokat ! https://www.youtube.com/watch?v=Od5MB0H5RIskep2.jpgkep3.jpg

 93. KUKA VAGYOK BARCSI KUKA

   

  Kuka vagyok barcsi kuka

  Itt vagyok ki -  berúgva

  Csiki- csuki kibicsaklott

  Keréklábam szégyent vallott

  Itt nyöszörgök már több hete

  Belém rúgnak reggelente

  Nincsen rajtam szürke mente

  De bevagyok jócskán kenve

  Nem jön értem hangos mentő

  Sem büntető törzsőr - rendőr

  Nem törődik velem senki

  Omladozó Resti zengi

  Ne ugrálj, hajléktalan senki

  Jön majd egy gazdag jenki

  Leszel műanyag apríték

  Recycling art csúcshatás

  Gyönyörű telt kék szépség

  Díszítve gazdagok udvarát

  Imádkozzál minden este

  Vigyenek el gyorsan esdve

  Mert egy leeső resti törmelék

  Meglékel s leszel hasíték

  Nem resti volt a borrocska

  Melytől lettem törött csacska

  Beszakadt itt a beton

  Nincs javításra zseton

  Zengjen ezer telefon

  Villogjon száz neon

  Vigyenek már végre el

  Mielőtt a tél bejegel

   2015.08.01. 12:26:07

   jpegprobafelvetrel_084.jpgjpegprobafelvetrel_085.jpg

   

 94. Talán Barcs alatt húzódik a Coli - Baktérum - Titkos - Központ. Rendkívül erős bázis . Idegen lény technológiával. Az is lehet , hogy titkos szekvencia - csere új lény létrehozására . barcsbrmuda.jpg
 95. Én pedig megkezdem holnaptól az anticolifürészpor colitagló és gigászimmun kékemulziós szenzitívkenőcs árusítását. Várom a rendelést ! Akciós áron : 9999 Ft egy heti adag !

   Bocsánat barcsiknak 50 % kedvezmény !

   


 96. AKI NEM ÉRTI MEG , FELEJTSE EL !!!

  Barcson megnyílik a Nemzeti Colifröccs Korcsma. Temetkezés azonnal megrendelhető.

 97. A barcsi vezírek elhatározzák, hogy kémkedés céljára megkeresik a Domináns Barcsi Colit, aki majd felderíti a forrást. Mit tegyünk ? - teszik fel a kérdést ! Öntsünk tyúkhúslevest a rendszerbe és a végén a két fázist válasszuk el. A felső zsíros fázisban lesznek a gyors életerős daliás bacik. Ebből már könnyedén kiválaszthatjuk a dominánst . / Sürgősen el kell mennem , majd folytatom... /A kapott zsíros fázist tíz részre osztották. Ezt követően tíz vízes felülető üveglap közepére cseppentették. Mindegyiket prjektorral összekötött mikroszkóp alá helyezték. Ekkor mindegyik közepére egy csepp kénsavat cseppentettek. Nosza a kiválasztott bacik ész nélkül kifelé menekülni kezdtek. Nyilván amelyik a először eléri az üveglap szélét az lesz a csoportgyőztes. Figyelték lesték a tíz kivetítőt. Egy egy asszisztens villámgyorsan egy kémcsőbe választotta a győzteseket. Ezt követően a tíz kémcső tartalmát összeöntötték és most a kísérletet újra elvégezték,- ítt már a legelső üvegszélét elérő lesz az abszulut Barcsi Domináns Szuper Zsaru Baci, aki a felderítésre besúgásra lesz kiképezve cserébe az élete meghagyásáért. Szájtátva figyeltek az előljárók. Egy BACI rendkívül gyorsnak bizonyult , sőt amikor elérte az üveglap szélét egy nagyot ugorva éppen az egyik vezír szájába landolt , aki ösztönösen lenyelte ! Na most jött a neheze . Innét kell kinyerni az abszolut győztest ! Azonnal biliket hozattak, hashajtót adtak a bebacizott vezírnek és vártak. / 17:03/ /Nincs vége .../Már három bili folyékony bélsárt vittek el, amikor felmerült a kérdés : Mi van , ha még benne van . Az egyik nagy ötlete: krisztírozzuk meg szappanos  langyos vízzel. / beöntés !/ A szerencsétlen tiltakozó vezírt lefogták és megejtették a tisztítás műveletét. Ömlött is belőle minden. Közben a kiszáradás miatt rosszul lett és mentőnek kellett elvinni. Infúzióra kötötték és hősi énekeket énekelt a helyi kórus  a megmentése érdekében. A bilik tartalmát meg versenyeztették az üveglapokon. Végre kinyerték a Dominánst és megkezdhették a kiképzését. Egy speciális kommunikációt dolgoztak ki , mely szerint tudatták vele a feladatát és közölték vele , hogy cserében meghagyják az életét. A Dominánsra egy szupermikro kamerát erősítettek és elengedték a vízhálózatban.  A Domináns meg jó kollaboránsként elindult tenni a dolgát. Ám az első zúgban rácsaptak és letépték róla a kamarát . Halál az árulóra ,- kiáltották és a Dominánst felfalták a saját vérei.   Végül is arra az elahtározásra jutottak, hogy jobb lesz inkább önmonitorizálást végezni. Ám ennek kapcsán sok igazság kerüljójhet felszínre  és lehet , hogy minden vezír infúzióra kerül.......     Egy kis fejelés : Barcsi Zemberek , tudjátok miért lettek a hatalmas kráterek Budapesten ? Egyszerű , oda lesznek a barcsi bacik eltemetve .
 98. HOGY HÍVJÁK A BARCSI LEENDŐ MENEKÜLTKERÍTÉST ?  HÁT, ZÁRVA-LICS.
 99. Barcsi képviselők egymást közözött. Majd hülyék lennénk munkahelyteremtésre törekedni. Ebben az esetben nem lenne szükség a volt bírósági épület Szegénységkutató Intézetté alakítására. 
 100. Épül a BARCSI MAUZÓLEUM ,- baljós fekete árnyak, akár így ís maradhatna , mint Barcs jelképe !barcskulturhaz_021.jpg
 101. barcsi_samandob.png
 102. Terjed a hír, a Kultúrházban megszünik a turi. Megszólalt a Vezír : Ki innen kufárok, ez a Kúltúra Háza ! Javaslok egy átlátszó sátrat a Szegénységkutató / volt bírósági épűlet / elé felállítani és a turit ott beindítani ! A kutóknak ki sem kell mozdulni, csak az ablakon lesegetni és készíthetik a statisztikákat.....
 103. A Barcsi Önkormányzat hajót vesz. Remélem meglesz a hadiflotta .....barcsi_hadiflotta.png
 104. És ez nem vicc !!!   I. / első / NAGY  K.O vezír a helyi Kupica Hospital Csárdában koedukált WC-t rendelt el spórolás céljából., de az is lehet , hogy a szoporodásunk elősegítésére.  És ez nem vicc !!!   I. / első / NAGY  K.O vezír a helyi Kupica Hospital Csárdában koedukált WC-t rendelt el spórolás céljából., de az is lehet , hogy a szoporodásunk elősegítésére.  
 105. Barcson a volt bírósági épüleztből talán nem is Szegénységkutató Intézet lesz , hanem F- ÁVH központ, fedőszervezet , mert egy szegénységkutatónak minek kellene akkora adótorony amekkora az udvarán áll.
 106. Korán vedlik a volt bírósági épületből pár hónapja elkészült Szegénységségkutató Intézet .

 

trafik_002.jpg

 

 

 

trafik_003.jpgtrafik_004.jpgtrafik_005.jpgtrafik_006.jpg

 

 

 

 107. Újabvb barcsi elektronyos mekkmester szakebörmunka a poasta környékén ....

mekkmester_005.jpgmekkmester_006.jpgmekkmester_007.jpgmekkmester_008.jpgmekkmester_009.jpgmekkmester_010.jpgmekkmester_011.jpg

 

 107.  Miben lett sorstárs Barcs és Felcsút ?

jegmadar.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Redőny javítás

► Redőny javítás, Redőny, reluxa, szalagfüggöny, szúnyogháló, napellenző készítés. Új redőny rövid határidővel. Budapesten és Pest megyében.

arnyekolas-ablakcsere.hupont.hu

2. ASZTRIÓ BIZTONSÁGTECHNIKAI BETÉTI TÁRSASÁG

► Megfigyelő rendszerek több órás szünetmentes működtetése. Biztonsági rendszerek telepítése, javítása, karbantartása. 23 éve folyamatos elérhetőség! ÚJDONSÁG: AKVI-2T-5K, AKVI-2T-9K

asztrio.hupont.hu

3. Agostyán, Ágoston-ligeti erdei iskola

► Természetes Életmód Alapítvány - 2835 Tata-Agostyán, Török Ignác u. 3. kapcsolattartó: Labanc Györgyi telefon: +3630/4195080, e-mail: bakfitty@t-online.hu, www.teaagostyan.hu

agostyanerdeiiskola.hupont.hu

4. EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA

► A Mandaláknak is lelkül van, megtestesülnek a mi világunkban, hogy segítsenek nekünk, és mutassák az utat oda, ahonnét jöttünk, és ahová visszatérünk.

amandala.hupont.hu

5. A te döntésed!

► "A boldogsághoz nem vezet út. Az út maga a boldogság." Buddha

atedontesed.hupont.hu

6. Autóbérlés Székesfehérvár

► Autóbérlés NAPI 5000,-Ft ár. Autókölcsönzés, kisbusz bérlés, teherautó bérlés gyors kiszolgálás. Bérautó Székesfehérvár

autoberlesszekesfehervar.hupont.hu

7. MINŐSÉGI ANGOL HASZNÁLTRUHA ÉS HOLLAND HASZNÁLT RUHA NAGYKERESKEDÉS

► ANGOL HASZNÁLT RUHA - HOLLAND HASZNÁLTRUHA - MINŐSÉGI BÁLÁS RUHA OLCSÓN, JÓ MINŐSÉGBEN KÖZVETLENÜL AZ IMPORTŐRTŐL

angolbala.hupont.hu

8. Műanyag nyílászáró, HiSec biztonsági ajtó Miskolcon Óriási kedvezménnyel!

► Hi-Sec Acél biztonsági ajtó már 65.900 Ft-tól, továbbá nyílászárók(MŰANYAG, FA, ALU), télikertek teljeskörű árnyékolástechnikával. Díjtalan felmérés, tanácsadás, árajánlatkészítés. Rövid határidő, szakszerű szerelés helyreállító kőműves munkával.

aluport.hupont.hu

9. Autóbérlés Budapest, autókölcsönzés

► Autóbérlés Budapest. Autókölcsönzés Budapest. BARÁT-i árak, azonnali ügyintézés. Autóbérlés napi 3500,-Ft bérleti díjtól.

autoberles-budapest.hupont.hu

10. Autókölcsönzés Kecskemét, autóbérlés

► Autókölcsönzés Kecskemét. Autóbérlés, olcsó autóbérlés Kecskeméten, széles választék, baráti ár.

autokolcsonzeskecskemet.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. MaTi-CaR Kft. TURBÓCSŐ-INTERCOOLER CSŐ-LEVEGŐ CSŐ ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON

► Intercooler csövek-Turbócsövek-AUDI-BMW-CITROEN-CHEVROET-DAEWOO-FIAT-FORD-HONDA-HYUNDAI-KIA-MAZDA-NISSAN-PEUGEOT-RENAULT-SAAB-SEAT-SKODA-VW-szinte minden autótípushoz elérhető áron..

turbocso-intercoolercso.hupont.hu

2. MaTi-CaR Kft. -> Új, utángyártott fűtőmotor-előtét ellenállás akció!

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW fűtőmotor előtét ellenállás, fűtőradiátor, fűtőventillátor

futomotorelotetellenallas.hupont.hu

3. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

4. AUDI ALKATRÉSZ MaTi-CAR Kft. AUDI Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► AUDI autóalkatrészek Gyári-,Utángyártott /Audi 80,Audi 100,Audi A1,Audi A2,Audi A3,Audi A4,Audi A5,Audi A6,Audi A7,Audi A8,Audi Q3,Audi Q5,Audi Q7,Audi TT,Audi ALLROAD,Audi R8,

audi-alkatreszek.hupont.hu

5. vagányok,tehát tinik

► minden ami minket fiatalokat érdekel.

teenager.hupont.hu

6. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás 13 lépését. www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

7. Hács története

► Író - szerkesztő: Kubik György

hacstortenete.hupont.hu

8. Vattacukor világ

► Sziasztok! Beléptél egy rózsaszín álomba azaz a Vattacukor világba ahol mindenki boldog.

szaszalapja.hupont.hu

9. Demi Lovato & Titanic

► Ha imádod a Titanicot és Demi Lovatot mint én akkor itt a helyed!!!

hannahszandi.hupont.hu

10. A TOPI AUTÓSISKOLA: 26 ÉVES

► Bízzon tapasztalatunkban, állunk rendelkezésére, mert vezetni jó!

topijogsi.hupont.hu

11. MaTi-CaR Kft. -> Új, utángyártott, gyári kézifékbowdenek, váltóbowdenek

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW kézifékbowden, gázbowden, váltóbowden, kuplungbowden

kezifek-valto-bowdenek.hupont.hu

12. Műanyag ablak Budapest, beépítés, bontás, csere

► Akciós műanyag ablak Budapesten, nyílászáró beépítés, bontás, ablakcsere +36 70 630 7859

muanyagablakbudapest.hupont.hu

13. Bmx nagyon tuti

► Ha kell alkatrész gyere ha nem akkor ne.Jobnál jobb alkatrészeket és komplet bmxet adunk!

bmxalkatresz.hupont.hu

14. OLCSÓ UJ CSOMAGOLÁS SÉRÜLT -SZÉPSÉGHIBÁS TERMÉKEK LEÉRTÉKELT ÁRON

► MINDEN EGY HELYEN ,ÉPITKEZIK,KERTÉSZKEDIK , SPORTOLNA VAGY JÖN A BABA??AMI NÁLLUNK NINCS AZT BESZEREZZÜK KÉRÉSÉRE KEDVEZMÉNYES ÁRON ÉS HÁZHOZ SZÁLLITJUK, HA KELL. TEL 06209978798 BPXVII KER .email:zolt@tvn.hu VÁRJUK KÉRDÉSEIT SEGITÜNK

olcso-easy.hupont.hu

15. MAGYAR ÁLLLAM VASUTAK

► AKIT MEGCSAPOTT A MOZDONY FÜSTJE:) És persze azoknak is akik a vasútnál dolgoznak:)

vasutas.hupont.hu

16. HOKÉV horgászbotok és egyebek...

► HOKÉV horgászbotok képekkel, horgászbotok felújítása - részletes, fényképes leírással, horgászorsók a '70-es, '80-as évekből, régi horgászorsók felújítása, karbantartása

hokevhorgaszbotok.hupont.hu

17. Szólásgyűjtemény - szólások, szóláshasonlatok és jelentésük

► A stílus maga az ember... Beszélj színesebben, elevenebben, képszerűbben! Értsd és használd a szólásokat!

szolas.hupont.hu

18. tuti receptek

► Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt

konyvesrecepteket.hupont.hu

19. Hiányosságaid vannak a tanulásban? Akkor én segítek neked !

► Itt sok minden érdekes dolgot meg tudsz nézni.Ha találok valami érdekeset egyből felteszem az oldalra!Tanulást is segítem :)

tudastar.hupont.hu

20. Divat, sztárok, idézetek, ruhák és minden ami kell *-*

► Sztárok ,divat,Legjobb zenék, kedvenc előadók, legmenőbb cuccok különleges eseményekre és sulis dolgok-cuccok szünetekre...Csak itt és csak most... :) Mert ide érdemes benézni <3 És lécci mindenki lájkolja a Facebookos oldalunkat íme: https://www.fac

iszaszi.hupont.hu

21. ÉTKES BÜFÉ

► Minden nap friss, válogatott alapanyagokból, rendeléskor készítjük ételeinket, melyek között megtalálhatóak a magyar ízvilágot képviselő ételek, úgy mint a házi ízesítésű hurka és kolbász, valamint a reformkonyha jövevényei, úgy mint a gyros.

etkesbufe.hupont.hu

22. Az intelligens inga rejtélye

► Egy inga intelligens jelei segítségével rálátás nyílik az univerzum ismeretlen titkaira, és arra is, miért kommunikatív az inga. - A világ új tudományos szelleme

intelligensinga.hupont.hu

23. GreenSys Electric Kft. - Napelem rendszerek

► Napelem rendszerek teljes körű kivitelezése, telepítése

napelemrendszerek.hupont.hu

24. ♥(:CiCa MiNdig:)♥

► CiCa MiNdIg MiNdEn KöRülMéNyEk KöZöTT:)I♥Love Cat:)

cat-cat.hupont.hu

25. Ybl Étterem

► Menü, A'la Carte étkezés, rendezvények, esküvők lebonyolítása!

ybletterem.hupont.hu

26. Seeberger János - Mondain galamb

► Üdvözlöm a honlapomon! Kellemes böngészést kívánok.

seebergerjanos.hupont.hu

27. Edit Manikűr Műköröm

► Dugdostad már a kezed? Soha többet nem kell! Exkluzív, szolid vagy extrém körmökre vágysz? Csillám porok, strassz kövek, a legújabb technikák… Minden megoldás kivitelezhető, igényeidnek megfelelően!

ditmukorom.hupont.hu

28. Védett Föld

► Föld és Természetvédelem: (Védett és kipusztult állatfajok - Védett növényeink) A Tasmán Tigris - (másnéven) - Az Erszényes Farkas. (Veszélyeztetettségi státusz: besorolás)

vedettfold.hupont.hu

29. TUDAT DIFFERENCIÁL FREKVENCIAKÉPESSÉGÉNEK ÉS A TÉRTECHNOLÓGIÁNAK PÁRHUZAMA

► Nikola Teslát a külső energiák frekvenciaképességeinek megértése és működtetése motiválta, nálam mindezek az agy általi megjelenésében inspirálnak kutatásra

tudatifrekvencia.hupont.hu

30. A világ legtutibb honlapja :))

► Ezt nem hagyhatod ki! Minden nap valami új és izgalmas!

sztarokleszunk.hupont.hu

31. Smile, even if it hurts! <3 ~ Mosolyogj, akkor is, ha fáj! <3

► Ez itt egy csajos oldal...Van itt minden, képek, idézetek... Remélem tetszeni fog! :) <3 Légyszi lájkold a Facebook oldalunkat is: www.facebook.com/star.of.hop

emorainbow.hupont.hu

32. girl-oldal.hupont.hu

► Hannah Montana,HSM,Cam Rock rajongók kedvenc oldala nézd meg te is!!!

girl-oldal.hupont.hu

33. Újtelepi Móra Ferenc Általános Iskola Informatika modulja

► -

morainfo.hupont.hu

34. Maite Perroni - RBD - Cuidado con el ángel hivatalos magyar rajongói oldala

► A honlap az Árva angyalról annak főszereplőnőjéről Maite Perroni-ról és az ő együtteséről az RBD-ről szól :) Várok minden fan-t sok szerettel : ' )

rbd-maite-perroni.hupont.hu

35. Kávé ízü álomvilág

► Soha nem késő elkezdeni! Közel a hatvanhoz kezdtem el leírni gondolatokat, jegyzeteket készíteni , amik rögzítik az élet bizonyos pillanatait. Egy adott szituációhoz csak kevés fantázia kell és kész a mondanivaló. Érezd magad jól itt kedves Vendég!

kave-izu-alomvilag.hupont.hu

36. Gyönyörű állatok

► Itt mindent meg találsz az állatokról

gyonyoruallatok.hupont.hu

37. Téglatéka

► Az igényes téglabukolat...

antikolttegla.hupont.hu

38. Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész!

► Mottó: "Nincs kegyetlenebb zsarnokság, mint az, amelyik a törvények nevében, a jog színeiben cselekszik. Amely éppen azokkal az eszközökkel végez áldozataival, amelyek megmentésüket kellene, szolgálják."

olvass-nezz-lass.hupont.hu

39. FC Barcelona

► Més que un club - Més que un web

fcb-fanclub.hupont.hu

40. Naposcsibe, napos gyöngyös eladó, csirke, házi csibe a vésztői keltetőből

► Üdvözlöm a vésztői baromfi keltető oldalán, ajánlatunk: hagyományos háztáji fajták, farm fajtaváltozatok, vörös, sárga, tarka, kendermagos, kopasznyakú, tojó, vörös és fehér húshibrid naposcsibe rendelhető

csibekelteto.hupont.hu

41. Savonius Balaton Vertical Windrotors Experiment & Workshop 2008-2017

► Savonius Balaton = különbözö Modellek elkészítésének szemléltetése Experimental Werkstatt: Peter Borsanyi Techniker

savonius-windrotor.hupont.hu

42. teveoldal

► Új havi program! Javisd ki a hibás írást a tevéről és küld el nekünk. Mégtöbb dolgot megtudhatsz a hírek, hírek címü menüpontban.

tevebigyo.hupont.hu

43. GOMBACSÍSZÁR

► Minden gomba ehető egyszer, de valamelyik valóban csak egyszer!!! Túrázók, természetjárók, és gombázók oldala, és mindenkié aki szereti a természetet!

gombacsiszar.hupont.hu

44. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

45. ♥мιlєу Яαу cугυs♥

► Ez az oldal Miley Cyrusról szól, ha szeretitek, akkor mindenképpen itt van a helyetek!Minden héten újabb és újabb hírek róla!:)Jó szórakozááást!:) ♥Love Milz♥

mileycyrusstaroldal.hupont.hu

46. HOMOKMÉGY KODOKAN JUDO SPORTEGYESÜLET

► Aki szeretné támogatni az adója 1%-val a Homokmégyi Judokákat az a Homokmégyért Alapítvány felé megteheti Adószám: 19048019-2-03, Bankszámlaszám: K&H Bank Zrt. 10402537-25311235

homokmegyjudo.hupont.hu

47. Gyöngyhimnusz

► Hollósy Tóth Klára honlapja - Versek, műfordítások, gondolatok

gyongymosoly.hupont.hu

48. JÓSKUCKÓ Az Én világom,~My dreams, my life, my thing..

► HA AZ EGYEDÜLI IMA AMIT ELMONANÁL EGÉSZ ÉLETEDBEN ,ÍGY HANGZANA "KÖSZÖNÖM"MÁR AZ IS ELÉG LENNE..... (Meister Eckhart)

csillagporok.hupont.hu

49. BIANKA BÚTORBOLT 5100 Jászberény Ady Endre u 24

► Nagy választék és kedvezö árak,bútorok mindenkinek.Érdeklödni Versegi Imre 06-30-995-0993

biankabutor.hupont.hu

50. Old Sound

► '60-as, '70-es zenék, Pop, Rock, Beat... és sok egyéb

olds.hupont.hu

51. OLÁH TAMÁS LEZÁRÁSI SPECIALISTA +36 70/363-7678

► Oláh Tamás vagyok, lezárás specialista tréner. Arra képzem ki az ügyfeleimet, hogy Ők hogyan tudnak valódi figyelmet kapni a saját ügyféljelöltjeiktől azért, hogy igazi egyetértések alakuljanak ki közöttük, és az ügyfél náluk költse el a pénzét.

olahtamaslezaras.hupont.hu

52. Modern konyhabútorok gyártása Kecskemét Budapest, Tuman Zsolt 0630/2578247

► Egyedibútor,modern magasfényű konyhabútor,irodabútor,gardrób,hálószoba,nappali,beépített szekrény,tolóajtós szekrény,üzlet berendezés,egyéb bútorok készítése

egyedibutorok.hupont.hu

53. GOBELINEK

► 1991 óta működő nagykereskedelmi cégünk kötőfonalak, kézimunka alapanyagok, gobelinek, osztotthímzők, horgolók és egyéb kézimunkával kapcsolatos termékek forgalmazásával, importjával és exportjával foglalkozik.

gobelin-fonal.hupont.hu

54. Karácsonyfa Házhoz!

► Karácsonyfa házhozszállítás egyszerűen és gyorsan!

karacsonyfahazhoz.hupont.hu

55. ***** LÁZÁR HÚS ÉLELMISZER *****

► HÚS ÉLELMISZERBOLT 1113 BUDAPEST BOCSKAI ÚT 42.SZ KÖSZÖNJÜK,HOGY NÁLUNK VÁSÁROL !

lazarhus.hupont.hu

56. Wellness hajvágás, Esküvői frizurák, Vision aktív étrendkiegészítők...

► Professzionális fodrászati szolgáltatások a Hajszárítástól az Esküvői frizuráig. Wellness-hajvágás - Eskuvői frizurák - Vision biológiailag aktív étrendkiegészítők - Mikroelemek hiánya a haj és fejbőr szempontjából, Dr Voll diagnosztika! Alfaparf

fodraszmuveszno.hupont.hu

57. Balos

► Baloldali értékeket képviselö honlap

balos.hupont.hu

58. GOBELINBOLT - ADVENTI VÁSÁR! FÉLÁRON A GOBELIN ALAPOK!

► Gyönyörű, minőségi, könnyen varrható gobelin alapok, elérhető áron! Gyors, biztonságos szállítás! Egyedi gobelinek készítése!

gobelinbolt.hupont.hu

59. ANTENNA SZERELÉS,JAVÍTÁS ÉS BEÁLLÍTÁS BUDAPESTEN! TEL:+36705192134

► Digitális SD,HD műholdvevők,földi digitális antennák szerelése.Mindigtv,Mindigtv Extra kártyás vevőegység szerelése.UPC DIRECT,DIGI TV szerelése,javítása!

antennaszerviz.hupont.hu

60. ~ Smink és ami hozzá tartozik ~

► Tesztek, trükkök, minden ami kell!

sminktesztneked.hupont.hu

61. Természet

► Ezen a weblapon mindenki tudomást növényekről

erdelyi.hupont.hu

62. Villanyszerelés Javítás Kecskemét 06/30/9388145

► Családi házak,lakások,üzletek villanyszerelése régi hálózatfelújítása

csovill.hupont.hu

63. MŰKÖRÖM GARANCIÁVAL – olcsó, precíz, minőségi (Budapest belvárosában)

► Előzetes bejelentkezés: 06/20 343-6642

mukoromstylist.hupont.hu

64. FELTŰNŐ ÉS EGYEDI NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS BIZSU ÉKSZEREK ALACSONY ÁRON !!!

► GYÖNYÖRŰ NEMESACÉL ÉKSZEREK ÉS EZÜST ÉKSZEREK NAGYKER ÁRON!!! AZ ELEGÁNS HÉTKÖZNAPI VISELETTŐL AZ EXTRÉM FELTŰNŐ ÉKSZEREKIG ITT MINDENT MEGTALÁL!!!

olcsonszepekszert.hupont.hu

65. ACPC actual personal computer shop

► Számítástechnikai , Digitális fotó, Audio-vizuális Termékek Webáruháza

acpc.hupont.hu

66. Éder-Ház Kft

► Új építésű,tehermentes,családi házak,fizetés könnyítéssel, magas műszaki tartalommal eladók.Az összes mindenkori kedvezmény igénybe vehető a Kft tulajdonában lévő házakra.

ederhazkft.hupont.hu

67. Lányok oldala

► Ezen az oldalon találhatsz mindent ami szükséges vagyis rengeteg mindent :zene.képek,köny,viccek,idézetek.........................................................

girlsvorever.hupont.hu

68. Scuderia Ferrari

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

scuderiaferrari.hupont.hu

69. Szentek és Boldogok élete

► Ez az oldal Szentek és Boldogok életével foglalkozik!Remélem itt megtalálod annak a szentnek vagy boldognak az életét akit keresel!

szentekelete.hupont.hu

70. AUTÓDIAGNOSZTIKA - HIBAKÓD KIOLVASÁS TÖRLÉS

► AUTÓDIAGNOSZTIKA hibakód kiolvasás és törlés! ALFA ROMEO, AUDI, BMW, CITROEN, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, ISUZU, IVECO, JAGUAR, MAZDA, MERCEDES, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SUZUKI, TOYOTA, VW, VOLVO

autodiagnosztika-hibakod.hupont.hu

71. Papír Centrum Pécs Kodolányi J. u. 29-31.

► Mindent vásároljon egy helyen, a "Papír Centrumban"

papirbolt.hupont.hu

72. ANNA LIGET - IFJUSÁGI TÁBOR A MÁTRA LÁBÁNÁL SZURDOKPÜSPÖKI

► látogasson el a www.nyikom.hu Kalandturák

annaliget.hupont.hu

73. Szín-varázs

► Szín-varázs weblapon találhat szép fotókat, és tölthet kellemes perceket ,találhat jó tippeket.

szin-varazs.hupont.hu

74. Díszfácánok, víziszárnyasok, díszludak, díszbaromfik gyűjteménye

► " Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."

facanok-szarnyasok.hupont.hu

75. Segítsünk Laurának

► Bencze Laura egy kilenc éves, tündéri kislány. Élni akarása és kitartása csodálatra méltó, de most a mi segítségünk is kell mind-e mellé. Neki kérünk segítséget, hogy meggyógyuljon, és megtörténjen a csoda,végre boldogan és egészségesen éljen!

bencze-laura.hupont.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 61
Heti: 86
Havi: 498
Össz.: 58 285

Látogatottság növelés
Oldal: Barcsi viccek
Irodalom - Költészet - Tudomány - Találmány- Alkotás - Kutatás - Fejlesztés - © 2008 - 2017 - aranyvakum.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »